Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?
Tehát külön éltek, párkapcsolatban vagytok.
Mindketten főállásban dolgoztok, vagy valamelyikőtök még egyetemre jár? Szüleiteknél laktok mindketten?
Ha hasonló élethelyzetben vagytok (pl. még mindketten egyetemre jártok és mindketten a szüleiteknél laktok; vagy mindketten már főállásban dolgoztok), akkor alapvetően elvárható, hogy egy utazást felesben fizessetek.
Ha egyik fél még tanul, a másik dolgozik, akkor jogos az asszimetrikus hozzájárulás a költségekhez, de azért az alacsonyabb jövedelmű is próbáljon egy keveset hozzátenni a költségekhez.
Nekem rendkívül ellenszenves lenne, ha azt akarná, hogy én "vigyem" ide vagy oda. Egyenlőség van, ő hogyan fogadná, ha én jelenteném be az igényeimet, amit pénzelnie kéne?
Manapság a pár hónapos kapcsolatot már komolynak szokás nevezni?????
Bocs, ezen felröhögtem.
Megint a szokásos rosszindulat, gusztustalan beszólások (golddigger, pitsa). Gratulálok, hogy így lehúztok egy fiatal kislányt a problémájával, megkeseredett vén luvnyák meg fütykösök. Kíváncsi lennék, ha a saját életetekben lenne ez a helyzet, akkor is ilyen habzó szájjal szidnátok-e magatokat, amiért rosszul esik, ha 2 héttel a vacsorameghívás után felemlegetik az elfogyasztott kajátok árát, milyen sokba került neki... akkor ne hívja meg. Vagy legyen pofája elfogadni a 2000 ft-ot a lánytól, amit fel is ajánlott.
És igen, pont azért nem megy vele még sétálni se, nehogy megkívánjon 500-ért egy fagyit. Otthon ingyen k*rogatni. Ez tetszik nektek remélem, így nem aranyásó.
Szégyelljétek magatokat.
15:
"Otthon ingyen k*rogatni. Ez tetszik nektek remélem, így nem aranyásó."
Te ezt szolgáltatásnak tekinted? Te nem örömmel vagy együtt a pároddal?
#16 Elhangzott egy kérdés, miszerint te is beszállsz a költségekbe, vagy elvárod, hogy mindent ő fizessen ha mentek valahova?
Mert mi például megosszuk a költségeket, pl ha elmegyünk fürdeni, akkor egyikünk állja az utazást, másik meg a belépőt. Ilyenformán soha nem volt gond az anyagiakból.
De, örömmel és nyilván nem várok pénzt és a szex nem szolgáltatás.
Azért sarkítottam így ki, mert a hapsi itt pontosan kisarkítva arra játszik, hogy otthon üljenek a lány szüleinek házában, ki ne kelljen mozdulni, nehogy pénzbe kerüljön. Ezt minek neveznéd?
Attól, hogy elfogadott egy vacsorameghívást se nem aranyásó, se nem pitsa. Amúgy én miután felemlegette, biztosan leteszem a kettőnk vacsorájának az árát az asztalra, egy köszönömmel és soha többet semmit nem kérek és nem fogadok el. De akkor neki se legyenek elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!