Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?

Figyelt kérdés
Bárhova megyünk mindig megemlíti hogy az adott kirándulás stb. mennyibe kerül neki. Azt mondja neki se ingyen van csak úgy a pénz. Belegondoltam abba, hogy ha pl. beteg lennék, hogyan számíthatnék rá, hogy elvisz oda önzetlenül? Én ezt sose láttam apámnál és anyámnál, apám sose mondta mi mennybe kerül. Én is vettem már neki születésnapjára ilyen-olyan ajándékot több ezres tételben, sose mondtam, hogy hú nekem mennyibe került az. Szerinte nekem nagy igényeim vannak. Pedig nem azt szeretném ha Amerikába vinne el, hanem csak szép helyekre Magyarországon. Én még sose aludtam náluk, ellenben ő igen, mit hisz, az semmibe nem kerül?
2021. aug. 10. 14:30
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%

Tehát külön éltek, párkapcsolatban vagytok.

Mindketten főállásban dolgoztok, vagy valamelyikőtök még egyetemre jár? Szüleiteknél laktok mindketten?

Ha hasonló élethelyzetben vagytok (pl. még mindketten egyetemre jártok és mindketten a szüleiteknél laktok; vagy mindketten már főállásban dolgoztok), akkor alapvetően elvárható, hogy egy utazást felesben fizessetek.

Ha egyik fél még tanul, a másik dolgozik, akkor jogos az asszimetrikus hozzájárulás a költségekhez, de azért az alacsonyabb jövedelmű is próbáljon egy keveset hozzátenni a költségekhez.

Nekem rendkívül ellenszenves lenne, ha azt akarná, hogy én "vigyem" ide vagy oda. Egyenlőség van, ő hogyan fogadná, ha én jelenteném be az igényeimet, amit pénzelnie kéne?

2021. aug. 10. 14:44
 12/47 anonim ***** válasza:
91%
szokasos noi borbe bujt incel kamukerdes. nagyon atlatszo.
2021. aug. 10. 14:44
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem is voltunk nyaralni sem még soha. Komoly a kapcsolatunk elvileg, már több hónapos.
2021. aug. 10. 14:45
 14/47 anonim ***** válasza:
66%

Manapság a pár hónapos kapcsolatot már komolynak szokás nevezni?????

Bocs, ezen felröhögtem.

2021. aug. 10. 14:47
 15/47 anonim ***** válasza:
66%

Megint a szokásos rosszindulat, gusztustalan beszólások (golddigger, pitsa). Gratulálok, hogy így lehúztok egy fiatal kislányt a problémájával, megkeseredett vén luvnyák meg fütykösök. Kíváncsi lennék, ha a saját életetekben lenne ez a helyzet, akkor is ilyen habzó szájjal szidnátok-e magatokat, amiért rosszul esik, ha 2 héttel a vacsorameghívás után felemlegetik az elfogyasztott kajátok árát, milyen sokba került neki... akkor ne hívja meg. Vagy legyen pofája elfogadni a 2000 ft-ot a lánytól, amit fel is ajánlott.

És igen, pont azért nem megy vele még sétálni se, nehogy megkívánjon 500-ért egy fagyit. Otthon ingyen k*rogatni. Ez tetszik nektek remélem, így nem aranyásó.

Szégyelljétek magatokat.

2021. aug. 10. 14:47
 16/47 A kérdező kommentje:
9 hónapja vagyunk együtt.
2021. aug. 10. 14:48
 17/47 anonim ***** válasza:
7%

15:

"Otthon ingyen k*rogatni. Ez tetszik nektek remélem, így nem aranyásó."

Te ezt szolgáltatásnak tekinted? Te nem örömmel vagy együtt a pároddal?

2021. aug. 10. 14:50
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

#16 Elhangzott egy kérdés, miszerint te is beszállsz a költségekbe, vagy elvárod, hogy mindent ő fizessen ha mentek valahova?

Mert mi például megosszuk a költségeket, pl ha elmegyünk fürdeni, akkor egyikünk állja az utazást, másik meg a belépőt. Ilyenformán soha nem volt gond az anyagiakból.

2021. aug. 10. 14:51
 19/47 A kérdező kommentje:
Amúgy elárulom mivel itt volt ez a covid, meg a nagy bezárások, nem is mentünk sehova, itthon ültünk nálunk. Mit gondoltok az nekem vagy a családomnak az semmibe nem került? Főztem is rá mindig. Sose sajnáltam tőle semmit, ezért is esik ez rosszul. Olyan nagy probléma hogy itt a nyár, és szeretnék kikapcsolódni, nem csak a házban ülni?
2021. aug. 10. 14:51
 20/47 anonim ***** válasza:
83%

De, örömmel és nyilván nem várok pénzt és a szex nem szolgáltatás.

Azért sarkítottam így ki, mert a hapsi itt pontosan kisarkítva arra játszik, hogy otthon üljenek a lány szüleinek házában, ki ne kelljen mozdulni, nehogy pénzbe kerüljön. Ezt minek neveznéd?

Attól, hogy elfogadott egy vacsorameghívást se nem aranyásó, se nem pitsa. Amúgy én miután felemlegette, biztosan leteszem a kettőnk vacsorájának az árát az asztalra, egy köszönömmel és soha többet semmit nem kérek és nem fogadok el. De akkor neki se legyenek elvárásai.

2021. aug. 10. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!