Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?
Nem ismerjük a kort és azt sem, hogy milyen anyagi helyzet, helyzetek állnak mögötte.
Emlékszem arra az időre, mikor én elkezdtem dolgozni és a barátnőm még iskolába járt. Mindig én fizettem, de néha egy-egy meghívást ő állt, amit engedtem neki, pedig tudtam nincs sok pénze, de a lelkivilága így volt nyugodtabb.
Ma már simán leveszi a közös bankszámlánról, hiszen azóta a feleségem lett! :D
Szerintem a lány is dolgozik már, viszont a covidot anyukáéknál bekkelték ki ezek szerint, ott ettek-ittak-aludtak és ő nyilván nem kérte el a tiszta ágynemű és a napi háromszori étkezés árát az úriembertől, pedig anyukáéknak ez bizony nem kevés pénzébe kerülhetett.
Volt ilyen barátom - most pont az otthoni ellátásról jutott eszembe - aki komplett hétvégéket töltött nálam, természetesen teljes ellátás (bevásárlás, főzés), tiszta törölköző, ágynemű, tusfürdő miegymás. De ha kimentünk a strandra, előre tolt a pénztárnál, hogy nyugodtan vegyem meg a jegyemet:)
Az ő hétvégéje is ingyenbe volt ezek szerint számolva.
Nagyon gáz a barátod, sajnálom.
Nem a pénzről van szó, hanem a hozzáállásról.
Csak kihasznál téged meg a családod és ő maga ingyen ejtőzik közben.
Megbeszélni ezen nincs mit, neki ilyen hulladék a jelleme. Nem fog megváltozni, dobd ki a francba.
Na, így, hogy részleteket is írtál, egészen más a dolog fekvése. Ez a pasi egy sóher, és ha meg is hív, csak azért teszi, hogy verhesse a mellét, hogy utána számon kérje rajtad. Csodálom a türelmedet, de leginkább a szüleidét, hogy hagyjátok, hogy rajtatok élősködjön. Mert ez kb. az. Néha fizetni egy éttermet nagyon nem az az árkategória, mint fizetni valakinek a lakhatását mondjuk a napok felében.
Nézd, szerintem ez menthetetlen. Dobd ki ezt a fószert, és keress valakit, aki megbecsül, akinek eszébe jut bevásárolni, ha már az ideje nagy részét nálatok tölti, aki nem hánytorgatja fel, mennyit költ. Ennél biztosan jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!