Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?

Figyelt kérdés
Bárhova megyünk mindig megemlíti hogy az adott kirándulás stb. mennyibe kerül neki. Azt mondja neki se ingyen van csak úgy a pénz. Belegondoltam abba, hogy ha pl. beteg lennék, hogyan számíthatnék rá, hogy elvisz oda önzetlenül? Én ezt sose láttam apámnál és anyámnál, apám sose mondta mi mennybe kerül. Én is vettem már neki születésnapjára ilyen-olyan ajándékot több ezres tételben, sose mondtam, hogy hú nekem mennyibe került az. Szerinte nekem nagy igényeim vannak. Pedig nem azt szeretném ha Amerikába vinne el, hanem csak szép helyekre Magyarországon. Én még sose aludtam náluk, ellenben ő igen, mit hisz, az semmibe nem kerül?
2021. aug. 10. 14:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ott van és megkínálják nem fogja dekázni, hogy te kevesebbet ittál! Neked is minden okod megvan szembesíteni, hogy meghívtál, eszedbe se jusson felhánytorgatni. Ti szoktatok beszélgetni? Nem ártana, mert ebből az életben nem lesz párkapcsolat.
2021. aug. 10. 14:54
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük a kort és azt sem, hogy milyen anyagi helyzet, helyzetek állnak mögötte.

Emlékszem arra az időre, mikor én elkezdtem dolgozni és a barátnőm még iskolába járt. Mindig én fizettem, de néha egy-egy meghívást ő állt, amit engedtem neki, pedig tudtam nincs sok pénze, de a lelkivilága így volt nyugodtabb.

Ma már simán leveszi a közös bankszámlánról, hiszen azóta a feleségem lett! :D

2021. aug. 10. 14:54
 23/47 A kérdező kommentje:
És nem is nyaralásról beszéltem neki hanem olyanokról, hogy pl. elmehetnénk a moziba, vagy elutazni egy kicsit odébb és megnézni egy szép helyet a közelben. Ha már a szexről van szó, gumit is vettem már én is.
2021. aug. 10. 14:55
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
Menj el dolgozni.
2021. aug. 10. 14:56
 25/47 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a lány is dolgozik már, viszont a covidot anyukáéknál bekkelték ki ezek szerint, ott ettek-ittak-aludtak és ő nyilván nem kérte el a tiszta ágynemű és a napi háromszori étkezés árát az úriembertől, pedig anyukáéknak ez bizony nem kevés pénzébe kerülhetett.

Volt ilyen barátom - most pont az otthoni ellátásról jutott eszembe - aki komplett hétvégéket töltött nálam, természetesen teljes ellátás (bevásárlás, főzés), tiszta törölköző, ágynemű, tusfürdő miegymás. De ha kimentünk a strandra, előre tolt a pénztárnál, hogy nyugodtan vegyem meg a jegyemet:)

Az ő hétvégéje is ingyenbe volt ezek szerint számolva.

2021. aug. 10. 14:57
 26/47 A kérdező kommentje:
Képzeld dolgozok én is, bár valamivel kevesebbet keresek, mint a barátom.
2021. aug. 10. 14:58
 27/47 anonim ***** válasza:
73%
Lehet kevesebbet keresel, de hogy a szüleidnek ő többszörösébe van, mint te őneki, az egész biztos.
2021. aug. 10. 14:59
 28/47 anonim ***** válasza:
8%
Csak a fajtád kerüljön el engem, amúgy meg azt csinálsz amit akarsz
2021. aug. 10. 15:02
 29/47 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon gáz a barátod, sajnálom.

Nem a pénzről van szó, hanem a hozzáállásról.

Csak kihasznál téged meg a családod és ő maga ingyen ejtőzik közben.

Megbeszélni ezen nincs mit, neki ilyen hulladék a jelleme. Nem fog megváltozni, dobd ki a francba.

2021. aug. 10. 15:02
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Na, így, hogy részleteket is írtál, egészen más a dolog fekvése. Ez a pasi egy sóher, és ha meg is hív, csak azért teszi, hogy verhesse a mellét, hogy utána számon kérje rajtad. Csodálom a türelmedet, de leginkább a szüleidét, hogy hagyjátok, hogy rajtatok élősködjön. Mert ez kb. az. Néha fizetni egy éttermet nagyon nem az az árkategória, mint fizetni valakinek a lakhatását mondjuk a napok felében.

Nézd, szerintem ez menthetetlen. Dobd ki ezt a fószert, és keress valakit, aki megbecsül, akinek eszébe jut bevásárolni, ha már az ideje nagy részét nálatok tölti, aki nem hánytorgatja fel, mennyit költ. Ennél biztosan jobbat érdemelsz.

2021. aug. 10. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!