Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért veszitek sértésnek , ha rátok ír valaki az oldalon bármilyen okból?
Tehát ha valaki értelmesen , nem bunkó módon rátok ír, miért veszitek rögtön sértésnek kb?
Persze lehet , hogy nem esik egybe az érdeklődésetek ez oké, vagy épp nem kerestek semmit és senkit semmire (most itt értem a szexkapcsolattól kezdve egy sima kapcsolatig bezárólag mindent)
De a való életben is ugyanúgy egy ismeretlennel ismerkedsz :D Persze , ha látatlanban sok gyökérséget ír valaki azt értem, de ha kaptok egy épkézláb üzenetet, és még kerestek is hasonlót , akkor mi az oka a felháborodásnak? (ha nem akkor is lehet írni, hogy bocsi nem, vagy válasz nélkül hagyni)
Mindenki anonim az oldalon kb, aki névvel van az is fantázia név... kép nélkül vagytok... szóval nem látunk a fejetekbe.
Az is lehet beszélgettek esetleg és mégse jön be miután kaptatok valami képet... még mindig mondhatjátok , hogy bocsi nem
Ha logikusan nézem őszintén szólva nincs olyan része a dolognak ami olyan sértő lenne rátok nézve (normál esetben) és mégis kiakadtok jó sok kérdés alatt látom.
Miért nem írsz az Ismerkedés kategóriában másokra? Ott van egy jelzés, hogy nyitott az ismerkedésre, míg más kategóriák hozzászólóinál nincs ez meg. A többségünk leírta, hogy a normális közeledést (ami nagyon ritka) normális módon utasítja el - hol itt a probléma?
Feleslegesen másolod be, amit írtam, nem javítasz vele az álláspontodon.
Zee
50
Fuh, hogy miért kell mindig rájönnöm, hogy aki eleinte normálisnak tűnik, az az esetek nagy részében nagyon értetlen, nagyon buta? :)
Tudom nem olvassátok végig amit írok , különben nem kérdeznétek ilyeneket :D
Ismerkedés kategóriában kb férfiak írnak csak :D
Ha meg most feltennék itt egy kérdést, hogy jöttetek e már össze az oldalról valakivel, szex vagy kapcsolat témában , elég sok igenlő válasz lenne....
Szóval ezt mindenki úgy érti ahogy akarja... (ja és az ismerkedés kategória nem olyan túl régi ráadásul és mit ad isten mégis ismerkedtek itt ezelőtt is :D sőt ha hiszitek ha nem most is beszélgetek valakivel :D )
55
Nem az a probléma. Hanem nem érted meg, egyszerűen NEM AKAROD MEGÉRTENI, hogy nem fogjuk összepisilni magunkat, ha privit kapunk tőled.
Én írtam, hogy nekem aztán semmi gondom azzal, ha rám ír valaki, de ha valaki úgy írna rám, hogy "nem haragszom, hogy nem válaszolsz..." stb. stb., akkor elképednék, mert LEERESZKEDŐNEK érezném.
Kérdező, ne is haragudj, de ezt azért érdemes lenne már megérteni ennyi oldalnyi magyarázat után. De akkor megpróbálom neked én is összefoglalni.
Az ismerkedés kategória van ismerkedésre. Azért nem nagyon vannak ott nők, mert nem sokan hajlandóak közülük ismerkedni ezen az oldalon.
A legtöbben pont emiatt ignorálni fognak, amivel állításod szerint neked nincs semmi gondod. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy tömegesen lennének bunkók veled, már csak azért is, mert a tiltás egyszerűbb, de tegyük fel, hogy igaz. A sok bunkó, "teakkorszeretedaanált" és hasonló üzenetek képesek túl érzékennyé tenni az embert, aki néha kitör. De ismétlem, erősen kétlem, hogy ez tömeges lenne.
Az, hogy már úgy írsz, hogy TE NEM HARAGSZOL, ha nem kíváncsiak rád, szintén visszás, mert semmi jelet nem kaptál ennek az ellenkezőjéről. Maximum azt látom elfogadhatónak, hogy "ne haragudj, amiért írtam (...), de ha te nem szeretnél beszélgetni, természetesen megértem, és ezesetben további szép napot." De ez is kicsit túltolt. Igen, sokan nem bírják a visszautasítást, ami miatt a legtöbben annyit sem írnak vissza, hogy "kösz nem", de ennek nem az a kiküszöbölése, hogy előre próbálod bebiztosítani hogy "nyugodtan küldj el, nem haragszom", majd jössz panaszkodni, hogy gonoszan küldtek el. Khm.
Egyébként meg, ha van valaki, akivel ismerkedsz, akkor pláne nem értem ezt a panaszkodást. Foglalkozz vele, ne azokkal, akiket nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!