Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért veszitek sértésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért veszitek sértésnek , ha rátok ír valaki az oldalon bármilyen okból?

Figyelt kérdés

Tehát ha valaki értelmesen , nem bunkó módon rátok ír, miért veszitek rögtön sértésnek kb?

Persze lehet , hogy nem esik egybe az érdeklődésetek ez oké, vagy épp nem kerestek semmit és senkit semmire (most itt értem a szexkapcsolattól kezdve egy sima kapcsolatig bezárólag mindent)

De a való életben is ugyanúgy egy ismeretlennel ismerkedsz :D Persze , ha látatlanban sok gyökérséget ír valaki azt értem, de ha kaptok egy épkézláb üzenetet, és még kerestek is hasonlót , akkor mi az oka a felháborodásnak? (ha nem akkor is lehet írni, hogy bocsi nem, vagy válasz nélkül hagyni)

Mindenki anonim az oldalon kb, aki névvel van az is fantázia név... kép nélkül vagytok... szóval nem látunk a fejetekbe.

Az is lehet beszélgettek esetleg és mégse jön be miután kaptatok valami képet... még mindig mondhatjátok , hogy bocsi nem

Ha logikusan nézem őszintén szólva nincs olyan része a dolognak ami olyan sértő lenne rátok nézve (normál esetben) és mégis kiakadtok jó sok kérdés alatt látom.

2021. aug. 9. 15:12
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen oldalon ismerkedik, az olyan, akivel nem akarok ismerkedni. Tudom, hogy teljesen mások vagyunk.
2021. aug. 9. 15:50
 22/60 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem el lehet felejteni ezt a "kétértelmű volt a válasza ezért ráírok" dumát. Maximum te meg a kiéhezett luk kereső pasik látják annak. Ha valaki tényleg ismerkedni akar az oda fogja írni. Ja hogy nem sok ilyen van? Akkor ez mit is jelent? Baromi fárasztóak vagytok ám hosszútávon. Egy anonim kérdezős oldalon se lehet már anélkül válaszolni hogy ne zaklassátok az embert. A lányok/csajok-kal kezdődő kérdésekre pedig nem szabad válaszolni ezt már kitapasztaltam.
2021. aug. 9. 15:59
 23/60 anonim ***** válasza:
88%
22: ehhez még hozzátenném a "nőtársaim", "hölgytársaim" kezdetű kérdéseket... amikor ilyen kérdésre válaszoltam, mindig kiderült, hogy vmi fétises pasas írta ki.
2021. aug. 9. 16:02
 24/60 anonim ***** válasza:
86%
Ami döbbenet hogy letiltottam már több tucat kis farokverőt de ezek esküszöm osztódássam szaporodnak.
2021. aug. 9. 16:03
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem, hogy

én-Beszélgethetünk, de nem ismerkedek, mert van párom.

a srác-Oké, küldjél képet.

-Nem küldök.

-Miért?

-Mert van párom és nem ismerkedek.

-Az miért zárja ki a képküldést, hogy párod van?

...vajon mégis miért...

2021. aug. 9. 21:52
 26/60 A kérdező kommentje:
25- amit írsz, az jogos, hogy egy hatalmas kretén volt aki ezt nem fogta fel
2021. aug. 9. 21:54
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak egy lett volna. Ez rendszeres.
2021. aug. 9. 21:57
 28/60 A kérdező kommentje:
Jo de aki normalisan ir valamit , mondom en azt is leirom hogy ha nem akkor nem garagszok meg ha egyaltalan aktualis stb .... ekkor is szinte a felhaborodas jon .... a te peldadnal jogos a felhaborodas de az enyemnel nem erzem annak
2021. aug. 9. 22:19
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Nincs normális. Már alapból ugye látni, milyen kérdések kapcsán írnak. Nekem a legtöbb üzenet a szépség kategóriás válaszaimra jön, harisnyás, melltartós kérdésekre. Az egyetlen dolog, amit tud rólam, hogy nagy a mellem, de ebből levonja, és közli is első üzenetben, hogy kedves, érdekes, értelmes lánynak tűnök.
2021. aug. 9. 22:44
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
29: nekem is ez a tapasztalatom. Harisnyás kérdésekre elvből nem válaszolok, annyi szemetet hordott össze a leveleim között. Még ha normálisan is van megfogalmazva az a levél, milyen ember az, aki olyan miatt ráír vkire, hogy szimpatikus, hogy leírta, hogy szokott harisnyát hordani? Ezenkívül "bőrkabát-fetisisztám" is volt kettő.
2021. aug. 9. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!