Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért veszitek sértésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért veszitek sértésnek , ha rátok ír valaki az oldalon bármilyen okból?

Figyelt kérdés

Tehát ha valaki értelmesen , nem bunkó módon rátok ír, miért veszitek rögtön sértésnek kb?

Persze lehet , hogy nem esik egybe az érdeklődésetek ez oké, vagy épp nem kerestek semmit és senkit semmire (most itt értem a szexkapcsolattól kezdve egy sima kapcsolatig bezárólag mindent)

De a való életben is ugyanúgy egy ismeretlennel ismerkedsz :D Persze , ha látatlanban sok gyökérséget ír valaki azt értem, de ha kaptok egy épkézláb üzenetet, és még kerestek is hasonlót , akkor mi az oka a felháborodásnak? (ha nem akkor is lehet írni, hogy bocsi nem, vagy válasz nélkül hagyni)

Mindenki anonim az oldalon kb, aki névvel van az is fantázia név... kép nélkül vagytok... szóval nem látunk a fejetekbe.

Az is lehet beszélgettek esetleg és mégse jön be miután kaptatok valami képet... még mindig mondhatjátok , hogy bocsi nem

Ha logikusan nézem őszintén szólva nincs olyan része a dolognak ami olyan sértő lenne rátok nézve (normál esetben) és mégis kiakadtok jó sok kérdés alatt látom.

2021. aug. 9. 15:12
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyi egybehangzó választ kaptál ideje felfogni a lényeget.
2021. aug. 10. 10:24
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszem sértésnek, szimplán nem értem. Ez alapvetően nem egy ismerkedős oldal, de van Ismerkedés kategória. Aki szeretne bármilyen szándékkal ismerkedni, az menjen oda - miért kéretlenül ír rá másokra?

Mindenkinek, aki rám ír ugyanazt a sablonüzenetet küldöm el, ami szó szerint: "Szia. Nem ismerkedni és beszélgetni vagyok fent, remélem megérted. Minden jót." Az értelmes férfiak (nagyjából 5 - 10%-ot tesznek ki), megírják, hogy rendben, értik, bocsi a zavarásért, és többet nem is írnak. Szerintem így korrekt.

Na de a maradék 90 - 95%? A többség eleve köszönés nélkül elkezd faggatni, hogy anál jöhet?/tuti jól szopsz/milyen p##cid van/van pasid/stb. Ezek azok az emberek akik a sablonom után elkezdenek szidni ("hisztis p##csa"), kérdőre vonni ("na és aztán miért nem?") vagy pszichológust játszani ("értem én, hogy nehéz időszakod van, de szerintem jó lenne, ha nyitnál másokra"). Némely üzeneten csak pislogni tudok.

A másik kedvencem, hogy mondjuk válaszolok a Szexuális kategóriában egy kérdésben, amiben megjegyzem, hogy van párom. Erre mit csinál fél tucat felhasználó? Rám ír, hogy lenne-e kedvem ismerkedni... Most ezekkel mit lehetne kezdeni?

Aztán egy válasz után (például hogy éltem meg az első szexet, hogy védekezünk, vagy ilyesmi) már jönnek bókolgatni, hogy milyen okos/szimpatikus/gyönyörű/stb. vagyok. Csak tudnám honnan jöttek ezek, amikor csak annyit írtam, hogy óvszert használunk...

Szerintem az itteni ismerkedés teljesen komolyanvehetetlen, de az utcai leszólítgatások 95%-ról is ezt gondolom. A társkeresőkön (bár egyet se használok) jó esetben legalább egy képet és bemutatkozást látsz az illetőről. Itt ennyi sincs.

Felőlem beszélgessen itt az, aki szeretne, csak fogadja el, hogy sokan (például én) nem vagyunk vevők rá. Ott van a való élet barátokkal, különböző közösségekkel.

Zee

2021. aug. 10. 10:27
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a Zee?
2021. aug. 10. 10:33
 44/60 A kérdező kommentje:

40 es problémádra a 42 es mondja a választ :D És ez a lenti idézet :D

Szóval az, hogy leírom, hogy nem haragszok szerintem ezek alapján 100% ban elfogadható.

Na de a maradék 90 - 95%? A többség eleve köszönés nélkül elkezd faggatni, hogy anál jöhet?/tuti jól szopsz/milyen p##cid van/van pasid/stb. Ezek azok az emberek akik a sablonom után elkezdenek szidni ("hisztis p##csa"), kérdőre vonni ("na és aztán miért nem?") vagy pszichológust játszani ("értem én, hogy nehéz időszakod van, de szerintem jó lenne, ha nyitnál másokra"). Némely üzeneten csak pislogni tudok.

2021. aug. 10. 10:33
 45/60 anonim ***** válasza:

44

Tényleg nem értem. Nekem nőként úgy kéne ráírni férfiakra, hogy "nem haragszom, ha nem válaszolsz, de ... (szimpatikus vagy, stb.)?

Mi van????????????????

2021. aug. 10. 10:38
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor te magadat a lovagias 5-10%-ba sorolod és legyünk hálásak hogy nem haragszol ám meg. Micsoda úriember.
2021. aug. 10. 10:45
 47/60 A kérdező kommentje:
Nektek nem lehet jót mondani úgy látom :D
2021. aug. 10. 10:48
 48/60 anonim ***** válasza:

46

Ott a pont. :)

2021. aug. 10. 10:49
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem értem miért haragudna egy férfi is, ha az adott nő nem szeretne beszélgetni vele. Te írtál rá kéretlenül, neked nincs okod, hogy haragudj rá.
2021. aug. 10. 10:52
 50/60 A kérdező kommentje:

Ti olvastok is ? Láttok is ? vagy csak néztek ki a fejetekből?

Kvázi azért szóltok be , mert megpróbálok nem gyökér módon írni ? :D

Vagy hogy igazából a hercegnőkre hogy mer valaki írni, meg hozzászólni ez a gond ?

2021. aug. 10. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!