Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért veszitek sértésnek , ha rátok ír valaki az oldalon bármilyen okból?
Tehát ha valaki értelmesen , nem bunkó módon rátok ír, miért veszitek rögtön sértésnek kb?
Persze lehet , hogy nem esik egybe az érdeklődésetek ez oké, vagy épp nem kerestek semmit és senkit semmire (most itt értem a szexkapcsolattól kezdve egy sima kapcsolatig bezárólag mindent)
De a való életben is ugyanúgy egy ismeretlennel ismerkedsz :D Persze , ha látatlanban sok gyökérséget ír valaki azt értem, de ha kaptok egy épkézláb üzenetet, és még kerestek is hasonlót , akkor mi az oka a felháborodásnak? (ha nem akkor is lehet írni, hogy bocsi nem, vagy válasz nélkül hagyni)
Mindenki anonim az oldalon kb, aki névvel van az is fantázia név... kép nélkül vagytok... szóval nem látunk a fejetekbe.
Az is lehet beszélgettek esetleg és mégse jön be miután kaptatok valami képet... még mindig mondhatjátok , hogy bocsi nem
Ha logikusan nézem őszintén szólva nincs olyan része a dolognak ami olyan sértő lenne rátok nézve (normál esetben) és mégis kiakadtok jó sok kérdés alatt látom.
Nem is a tárkereső szót használtam, hanem ismerkedést és bármilyen célzattal. Nyilván ez a topic , itt nem a holsten fríz szarvasmarháról fognak kérdezni, vagy írni. Párkapcsolatok menüpont alatt nagyobb eséllyel írnak valakire párkapcsolattal kapcsolatosan. És ismét ismerkedés topicot kb senki se olvassa csak férfiak, meg szökőévente egy nő.
Ha meg nem szeretnél beszélgetni, vagy bármilyen módon ismerkedni az is teljesen oké, de akkor vagy írd meg , hogy bocs nem, vagy ne válaszolj, de akkor nyilván tartsd szem előtt , hogy a neved "anonim" senki se tudja, hogy esetleg rád írt e már vagy se és nem tudja akkor hogy vajon érdeklődnél vagy se.
Nem sértésnek veszem, pusztán csak idegesít, hogy olyan oldalon, aminek nem az ismerkedés a funkciója (legalábbis én az ismerkedés kategóriába sosem írtam), nem mutattam jelét annak, hogy ismerkedni akarnék vagy itt akarnék ismerkedni, és nem olyan jellegű fórum, ahol ismerjük egymást név alapján és tényleg meg tudtuk egymást ismerni, rám ír mindenféle szex- vagy szeretetéhes pasas ismerkedésből. Azt sem tudja, hogy nézek ki, hol lakom, van, hogy a koromat sem írom ki, és egy válasz alapján tudja, hogy velem lehet tervezni?
Ráadásul tapasztalat alapján, aki eddig rám írt, mind vagy csak szexet akart (én meg nem), vagy más téren borzalmas. Még amikor adtam is egy esélyt, hogy jó, beszélgessünk, mindig kiderült, hogy az illető fétises, perverz, két mondatot nem tud leírni helyesen, nem tudja a "nem"-et kulturáltan elfogadni (még engem győzköd, hogy az én elvárásaim hülyeségek; buta vagyok, hogy nem cuppantam rá), érzelmileg manipulál, hímsoviniszta bunkó; mindegy, csak p...i legyen máááá... és ezeknek a tetszőleges kombinációja. A való életben legalább azt látom, amikor ismerkedünk, hogy hogy néz ki és hogy viselkedik. Itt meg semmit nem lehet tudni a másikról, mert a semmiből rám ír egy olyan válaszomra, hogy szeretek moziba járni, hogy "ismerkednék"...
Mindig elsőre megírom normális stílusban, hogy nem beszélgetej, de a többség felháborodik, kérdőre von, szidalmaz, könyörög. Legutóbb a "te ba####szadék" választ kaptam.
Amúgy ilyenkor nem válaszolok, nem pedig hisztizve elküldöm a fenébe...
Amúgy meg nem ismerkedős kérdésekre szoktam válaszolni... de sokszor kiderül, hogy az csak beetetés volt arra, hogy "hú, jó választ adtál, nem ismerkednél?".
12 jó ez jogos, mondjuk 1. erre nem is tudom hogy lehet ennyiből ráírni valakire 2. ha ismerkedés ismerkedés a cél és nem alkalmi/szexkapcsolat akkor eleve kizárt hogy ez elfogadható, teljesen egyetértek
De ha valaki ír egy , hogy is mondjam... kétértelmű dolgot, arra viszont már ne lepődjetek meg, hogy van aki rátok ír.
nem sertodom meg, de akkor ti se kezdjetek hiszteriazni, ha valasz nelkul torlom a leveleteket. olyan ez, mint egy spam az emailjeim kozott.
nem iserkedni vagyok itt, van pasim, vannak barataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!