Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nincsenek elvárásai?
Ugy szeretnek vegre egy pasit akinek nincsenek elvarasai.
Hanem csak szeretkezunk ahogy jol esik es nem kell allandoan megfelelnem az elvarasoknak...
Mazlista vagy ugye tudod!
Én már a falat kapartam a férjem mellett rémületemben, hogy hová tart a kapcsolatunk, mi lesz velünk, el fogunk hidegülni, mentsük meg, és a kérdésemre, hogy miért érdemlek ilyen keves szeretetet, vagy mit kéne változtassak, mi hiányzik az életéből azt mondta, hogy az anyja minden vasárnap sütött. És hogy régebben én is többször készítettem süteményt hétvégente.
Haggggyad a fenébe. Fejlődésképtelen önsorsrontó barom a tied is.
Tehát akkor ő lesz 100% elégedett, én meg a 30 helyett 25.
Rossz bolt.
Nem értem, hogy mi azzal a baj, hogy elégedett, és nem akar változtatni semmin?
Téged az tesz boldoggá, hogy ő nem ad meg mindent, amire vágysz, és/vagy mindig új elvárást támasztasz felé?
"Fejlődésképtelen önsorsrontó barom "
Mert szeretett volna süteményt?
Szerencsére az én barátom sem perverz, és szexelni sem akar örökké, nem e körül forog az élete. Ettől függetlenül folyton mondja, mennyire szexinek tart, az érintések is megvannak, a tenyerén hordoz, stb, szóval szó sincs elhidegülésről.
De egyébként az is lehet, hogy csak félénk a párod, és kellemetlen neki erről beszélni.
Szerintem normális. Mi van, ha még nagyon fiatal, és ilyeneken nem gondolkodott eddig, vagy nem is volt még része sem?
Még mindig jobb, mintha előállna egyből ilyen kakis-pisis dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!