Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedéskor meddig érdemes várni a találkozásra?
Figyelt kérdés
Mennyi idő az, ami még belefér? Hány hét, vagy hónap?2021. júl. 28. 15:55
31/34 anonim válasza:
100 km nem távolság,hogy 3 hónapot erre lehessen fogni.
Lelki támaszra van szüksége és neki elég ennyi. Van egy biztos pont és semmi erőfeszítést nem kell tennie. Nekem ez a véleményem.
Megértem, nehéz helyzetben van, de ennek ellenére is.
32/34 anonim válasza:
100 km nem vészes táv. Ha ennyi ideje beszélgettek, akkor legalább egy órát biztos rád tudna szánni, ha többet nem is. Elutazol arra, kirándulsz egyet, meg egy órát sétáltok a háza körül. Ha ebbe sem megy bele, akkor ott valami bibi van. És igy nincs is sok értelme többet belegondolni a dologba, mert valoszinüleg úgysem lesz semmi.
33/34 A kérdező kommentje:
Én sem úgy gondoltam hogy találkozunk és akkor életünk végéig együtt maradunk. Egy találkozás az még semmire sem garancia, de így meg hogy nincs találkozás, semmire sincs esély a valóságban.
2021. júl. 28. 18:52
34/34 anonim válasza:
Hát én exemmel 9 hónap után találkoztunk (kb 2000km) és most van egy lány hasonló távolságban és már 1 éve ismerjük egymást. Szerintem nincs egy meghatározott idő erre mindenkinél más mennyi időt képesek kibírni távkapcsolatban mind érzelmileg vagy testileg. Én teljesen elvagyok csak beszélgetéssel elég sokáig, de voltam már olyan lánnyal aki kb 1 hét ismerettség után már találkozni akart.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!