Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedéskor meddig érdemes várni a találkozásra?

Figyelt kérdés
Mennyi idő az, ami még belefér? Hány hét, vagy hónap?
2021. júl. 28. 15:55
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyszer, addig jó amig nem találkozunk, mert utána nehezebb lenne. Nem igazán értettem.
2021. júl. 28. 16:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Tart ő ettől az egésztől, elég nyilvánvaló.

Én nem húznám vele az időt.

2021. júl. 28. 16:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Pont azt mondta hogy tudja, tőlem nincs miert tartania, mert nem verem át. Szóval nem értem. Tanácstalan vagyok.
2021. júl. 28. 16:43
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy ezeket leírtad, azt mondom, hogy engedd el a dolgot. Nehezen hiszem el, hogy legalább félórája ne lenne arra, hogy találkozzatok, esetleg kiüljetek a teraszra, ha nem tudja megoldani, hogy más vigyázzon az illetőre.
2021. júl. 28. 16:44
 25/34 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzésem is van, hogy fél a valóságban is megélni az érzéseit, és csak így távban érzi biztonságosnak. Nem tudom, sok dolog felmerült bennem.
2021. júl. 28. 16:55
 26/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk az meg részemről biztos hogy 30 perces találkozás 3 hónap után az finoman szólva kevés lenne.
2021. júl. 28. 16:56
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

egyen- es szituaciofuggo, de nekem idealis esetben ez olyan 1 het korul van. azert addigra mar valamenyire lesz egy keped a masikrol, el tudod donteni, tenyleg mukodhet-e a dolog. egy hetnel sokkal tovabb nem erdemes huzni, mert addigra kicsit ra lehet unni mar az irogatasra, illetve ha nincs akadalyozo tenyezo, akkor nyilvan kivancsi vagy a masikra, ugyis szemelyesen dol el minden, nem jo sokaig huzni.

(bar hozzteszem, nekm volt mar olyan is, hogy kb 1 nap nagyon intenziv beszelgetes utan talalkoztunk, meg olyan is, hogy egy kulfoldon elo sraccal csak honapok mulva tudtunk eloszor talizni, addig napi szinten beszeltunk. de ezek szelsoesegek.)

2021. júl. 28. 17:13
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak elég az írkálás...
2021. júl. 28. 17:14
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Három netes ismerkedésem volt.

1. három hét után találkoztunk (kapcsolat, 2,5 év)

2. másfél hét után (egy szem randi, mert egy tahó volt, aki ha teheti meg is erőszakol)

3. félév után (1000 km-es távolság, már 5. éve élünk együtt)

2021. júl. 28. 17:23
 30/34 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.
2021. júl. 28. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!