Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedéskor meddig érdemes várni a találkozásra?
Figyelt kérdés
Mennyi idő az, ami még belefér? Hány hét, vagy hónap?2021. júl. 28. 15:55
11/34 A kérdező kommentje:
Mi 3. hónapja ismerjük egymást. Én már felvetettem a találkozás lehetőségét, de nem fogadta kitörő örömmel. Családi gondjai vannak azt tudom. Beteg családtag gondozása. Távolság, ami szerintem nem sok. 100 km. Amikor felvetettem hogy szeretnék vele találkozni, és mondtam hogy nekem mindig jó, mert megoldom, alkalmazkodom, nem úgy reagált hogy rendben, igyekszik megoldani ő is hogy találkozni tudjunk, hanem hogy nem tud erre semmit sem mondani. Mint aki nem is keresi a megoldást. Azt hiszem kezdem feladni, pedig megszerettem és az a "vicc" hogy tudom ő is engem, de a személyes találkozást mintha nem akarná megoldani.
2021. júl. 28. 16:19
12/34 anonim válasza:
Ha még nem találkoztatok, akkor nem ismeritek egymást.
Ha 3 hónapja nem tudta, akarta megoldani a találkozót, biztosan nem kell tovább várnod.
13/34 anonim válasza:
Sok minden függ attól, hogy mennyire beteg a családtag, lehet, hogy teljesen leköti és elszomorítja most a helyzet.
14/34 A kérdező kommentje:
Én is kezdem azt érezni, hogy ezt fel kell adnom. Fáj a szívem, de ez így kb hülyítés kategória.
2021. júl. 28. 16:22
16/34 anonim válasza:
Felhoztad már neki, hogy ha úgy van, akkor elmennél hozzá? Mert ha igen és ez se jó neki, akkor felejtős.
17/34 anonim válasza:
Hülyítés. és a jelek szerint nem fér bele neki kapcsolat.
18/34 anonim válasza:
Ha átérzed a gondját és vállalod/vállalja, hogy nehéz helyzetben találkoztok, akkor egy pár percre ki tudna jönni hozzád.
19/34 A kérdező kommentje:
Én is jobban szeretném ha nálam találkoznánk, mert én egyedül élek, neki pedig ott a beteg családtagja. Amúgy igen céloztam arra is hogy másnem elmegyek én hozzá, de arra meg az, hogy nem tudja az akit ápol mikor milyen állapotban lesz. Szóval a 22-es csapdája.
2021. júl. 28. 16:27
20/34 A kérdező kommentje:
Azt sehogy sem tudom megérteni, ennyi hónap után miért nem fér bele egy találkozás? Az csak egy találkozás lenne, hogy lássuk egymást a fizikai valóságban is, nem járna egy találkozás semmiféle örökkön örökké együttel. Szeretném a lénye közelségét is érezni. Ennyi. De ő ezt mintha vmilyen elköteleződésnek fogná fel, vagy nem tudom.
2021. júl. 28. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!