Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministák miért mondogatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministák miért mondogatják állandóan azt, hogy a nem az nemet jelent?

Figyelt kérdés
Szerintem ez is egy férfigyűlölet a sok ügyük közül. Nem egyszer fordul elő az nőknél és férfiaknál is, hogyha valaki nem szimpatikus nekik, nem tartják annyira vonzónak az nem azt jelenti, hogy több beszélgetés, találkozás után se változna a helyzet. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy erőszakosan kell tovább próbálkozni, hanem azt, ha nemet mond nyugodtan lehet vele még beszélgetni. A feministák ezzel a szöveggel félre vezethetnek és potenciális erőszaktevőknek állítják be a férfiakat, ez számomra férfigyűlölet. Tehát ha valaki azt mondja, hogy nem, nem kell erőszakosnak lenni, de nem is kell kiherélni emiatt magunkat. Nyugodtan lehet még beszélgetni, bármi kialakulhat.
2021. júl. 26. 14:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

" Akiert harcolni kell, barmit is jelentsen ez a te szotaradban, azt ott kell hagyni a francba, mert a kozepkorban el. A parkapcsolat ket egyenlo fel megegyezesen mulik, senki nem harcol senkiert."

Pontosan ezt gondolom én is. Én se harcolok senkiért se, aki nemet mond, nem érdekel. Csak próbálok rávilágítani arra, hogy talán a női társaitokban is keressetek hibát, és segítsétek meg őket kijavítással, nem csak a férfiakat szapulni.

2021. júl. 26. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
89%
21- megírtam neki, hogy több ilyen veszekedéshez nincs kedvem, ha összefutunk ismerősöknél, ok, részemről nincs harag, de ezt a"randizgatást"befejeztük.
2021. júl. 26. 16:42
 23/26 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként, hogy a kérdésedet is megválaszoljam: nem a feministák mondogatják ezt, hanem a normális emberek.

Mondom ezt férfiként.

2021. júl. 26. 16:45
 24/26 anonim ***** válasza:
90%
Ez színtisztán arról szól, hogy mennyire tartod tiszteletben a másik kérését. Ha valaki odajön hozzám, és elkezdünk beszélgetni, és ő elhív randira, de nekem nem szimpatikus, és azt mondom (normálisan, udvariasan, tisztelettel), hogy köszönöm, nem, és ennek ellenére tovább nyomul, meg erőlteti, megy az érzelmi zsarolás, manipulálás, bűntudatkeltés (pl, pedig olyan jól meglennénk, engem mindenki visszautasít, pedig olyan kedves lány vagy, stb…) akkor az egyszerűen tiszteletlenség, és teljesen kizárt, hogy valaha is potenciális partnerként tekintsek valakire, aki nem képes tiszteletben tartani a kérésem. Ezzel csak még jobban elássa magát a szememben. Utána még beszélgetni lehet, ha mindkét fél normálisan tud kommunikálni, de ha nincs meg még ennyi minimális tisztelet se, akkor tényleg kuka az egész.
2021. júl. 26. 17:12
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
#15 ez a harcolas a tinik között menő meg azoknál akik leragadtak azon a szinten. Felnőtt nőnél nem. Ne alacsonyits le ennyire, köszi.
2021. júl. 26. 19:06
 26/26 anonim ***** válasza:
A "nem" nem azt jelenti nálam, hogy beszélni sem beszélnék szívesen az illetővel, hanem hogy azt tartsa tiszteletben, hogy romantikus vagy szexuális értelemben nem akarok tőle semmit, és utána ne nyomuljon ilyen céllal. Ahhoz eléggé önzőnek és egybitesnek kell lenni vkinek, hogy "hát azért tovább próbálkozom, hátha sikerül "meggyőznöm", érzelmileg manipulálnom; R...cRéka a telepről csak játszmázott, ezért biztos ez a p...a is csak túráztat, és igazából a f...omat akarja". Nem azt mondom, hogy pl. filmekről nem beszélnék vele, de azt nem tartom kiherélésnek, ha megsértődöm azon, ha azt mondom, nem akarok veled randizni, hogy utána nem kezd el erősködni, hogy na, de mégis...
2021. júl. 28. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!