Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit, hogy állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, hogy állandóan mondogatja a nevem?

Figyelt kérdés
Ha megköszön valamit "köszönöm xy(helyett a nevem)". Ha bocsánatot kér "bocsi xy", vagy ha köszön "szia xy". Más lányoknál nem vettem észre, hogy ennyiszer kimondaná a nevüket.
2013. febr. 4. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a neved?
2013. febr. 4. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
miért?
2013. febr. 4. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Mert a vicces neveket én is mindig mondogatom.
2013. febr. 4. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem az személyesebb, hogy a neveden szólít..
2013. febr. 4. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:

utolso: bovebben? Mi az hogy az szemelyesebb? nem is vagyunk pedig annyira joban.

(telorol irok, bocsi a hibakert)

2013. febr. 4. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig mondogatja egy srác a nevem...Van,h köszönés helyett is csak a nevemet mondta,pedig nem vagyunk jóban... de hozzá kell tennem a srác egy idióta :s
2013. febr. 4. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
azt mondják mindenkinek a saját neve a legkedvesebb, meg arra odafigyel mindenki. Ha másokkal nem csinálja, így akar egy kicsit személyesebb lenni, hogy jobban odafigyelj rá. De ha mással is csinálja akkor nem jelent semmit.
2013. febr. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!