Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák miért mondogatják állandóan azt, hogy a nem az nemet jelent?
A feministák jórésze leszbikus, meg biszex, ezért pattognak folyamatosan a férfigyűlöleten, mivel a konkurenciájuk.
Amelyik meg heteroként feminista, az szimplán hülye.
Ha a randira nemet mond valaki, attól még lehet vele beszélgetni, ha arra vevő. Ha azt sem akar, akkor hagyd békén.
Semmi férfigyűlölet nincs abban, ha valaki nem akar valakivel ismerkedni vagy barátkozni.
Mindenki eldöntheti, hogy kivel szeretne kapcsolatot létesíteni (akár pár-, akár sima baráti kapcsolat) és szabadon mondhat nemet, ha nem kér belőle.
Ha a másik ezt nem fogadja el, akkor ő a bunkó, nincs joga megsértődni, ha a megkérdezett félnek elege van a nyomulásból (a finom nyomulás is az)
Nem tartozik azzal senkinek senki, hogy - ha a kapcsolat nem jöhet szóba - cseverésszen olyannal, akivel nincs kedve.
Mondom úgy, hogy a párom már a második találkozásunknál (véletlenül futottunk össze, egy gimibe jártunk) elmondta, hogy belém szeretett. Én ezt akkor még nem viszonoztam, de felajánlottam a barátságomat, amit ő örömmel elfogadott. Így szép lassan én is belé szerettem. Nem nyomult soha, de mindig számíthattam rá (és ő is rám), sokat progiztunk együtt.
Nna, ha "zaklatott" volna, akkor szóba se jöhetett volna a kapcsolat.
8-as válaszában van valami. Mi van, ha egy tapintatlan, bunkó homoszexuális (mert bunkóból minden csoportban van, bőrszíntől, szexualitástól, nemtől függetlenül) gyökér nyomul rád, Kérdező? Akkor mit jelent a nem?
Vagy ez csak a nők felé működik?
Nem beszélsz magyarul? Szerinted a "nem" szó azt jelenti, hogy "nyugodtan zaklassál még tovább?
Mai "Miért nincs nőm, mikor kedves-aranyos pasi vagyok?" kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!