Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák miért mondogatják állandóan azt, hogy a nem az nemet jelent?
Inkább te vagy egyenesen egy beteg sz_arházi, ha férfigyűlöletnek találod azt, hogy ha tiszteletben tartod másoknak a kérését, és kiherélésnek éled meg azt, ha egy nőt békén hagysz, miután visszautasított.
Én kvára szeretném, hogy mindenki értsen az első nem-ből, mert komolyan gondolom. Nem gyűlölöm a férfiakat, van párom immáron 8 éve, férfikollégáim, akiket mélységesen tisztelek, valamint egy bátyám, aki az egyik legfontosabb ember az életemben.
És igen, zaklatásnak éltem meg mindig is, ha egyértelmű elutasítás után valaki tovább próbálkozik. Az, hogy szeretnék-e beszélgetni vele, attól függ, honnan ismerjük egymást és milyen viszony van köztünk. Ha mondjuk tök idegen, és simán csak megpróbált ismerkedni velem, elhívni valahová, akkor egyáltalán nem akarok tovább beszélgetni vele. Csak akkor szeretnék, ha van más kapcsolat is köztünk (pl. kolléga, régi ismerős, barát stb.).
"
Inkább te vagy egyenesen egy beteg sz_arházi,"
Nem. Ő jófiú. Azért nincs nője, mert túl jó.
"Amúgy ha téged visszautasit valaki te komolyan képes vagy tovább nyomulni még hátha mégis kialakul valami?!"
Most: felháborodás
Nők másik oldalról: MIÉRT NEM NYOMUL TOVÁBB? Nem harcol értem a férfi!!!
A pontozások alapján itt is nő többség van.
"No means no", an anti-rape slogan that emphasizes sexual consent.
Összefoglalva, kérdező ne erőszakoljál meg senkit!
Pont pár hete volt ilyenből kellemetlenségem.
Megismertem közös ismerősök kapcsán valakit. Jót beszélgettünk egy kerti sütögetésen, szerette volna ha randizunk. Elmondtam neki kedvesen, hogy egy hete lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak, érzelmileg még benne vagyok, idő kell, most nem tudnék senkivel randizni még jó ideig, szexkapcsolat meg nem érdekel.
Látszólag megértette, de mondta, hogy azért haverok lehetnénk, bólintottam, hogy oké, fb-n bejelöltük egymást.
Voltunk háromszor kávézni, egyszer egy koncerten, amire nagyon akart menni, de állítólag nem volt kivel.
Néha éreztem, hogy flörtöl, ekkor kedvesen arra tereltem a szót, hogy mennyire nem vagyok kész egy kapcsolatra, az ilyen kétértelmű utalásokat elengedtem a fülem mellett, nem mentem bele a flörtbe, de kezdett is kényelmetlen lenni, ezért az utolsó ilyen szexuális jellegű poénnak szánt valaminél megmondtam, ha nem hagyja ezt abba, nem talizunk többet, mert folyton úgy érzem, hogy többet akar és feszengek emiatt.
Na hogy ott milyen veszekedés lett. Kb a keresztvizet is leszedte rólam, hogy én fecséreltem itt az idejét, hitegettem, mi az hogy nem, akkor minek találkoztunk stb.
Úgy, hogy a 4 tali alatt kb 12x mondtam neki, hogy tuti nem fogok összejönni vele, mindenből fizettem a részem, hogy ne legyen randi feelingje az egésznek stb.
Megfogadtam, hogy többet ilyen"barátkozásba"nem megyek bele.
Slusszpoén, hogy a nagy veszekedés után este még írt, hogy reméli, nem haragszom és talizunk másnap 🤦♀️
Nem tudom az ilyen férfiak mit gondolnak ilyenkor, de igen, a nem - az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!