Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaikcsalád kinél,hogy működik?
Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy páromnak van egy hétéves kisfia.Kezdetben kedveltem,elvoltam vele,érdekelt,mostanra már eltelt 4 év,és már nem érzem azt,hogy kedvelem őt,már nem érdekel annyira mint régen.Van egy csomó más ,ami foglalkoztat a gyereken kívül.Gondolom az sem segít,hogy a párom,szinte kierőszakolja,hogy szeressem,játsszak vele,illetve hogy legyek a gyerekével,mert különben sír a gyerek.Hiába mondom,hogy ne csináljon úgy,mintha az én gyerekem lenne,mert rá sem szólok,mivel nem az enyém,illetve nem vagyok szülő,hogy neveljem,pláne nem más gyerekét.A gyerekvállalás gondolata sem foglalkoztat,mert látom,milyen nehéz,egész nap foglalkozni kell a gyerekkel lekötni.Szerinte nincs türelmem a gyerekekhez,ezenkívűl önző is vagyok,hogy csak magamra gondolok.2021. júl. 19. 10:07
21/26 A kérdező kommentje:
Igen így van,játszom vele órákat,és a gyerek,ha annyira mostoha lennék vele,nem akarna velem játszani folyton.Amit írtál,úgy van nem akarnak foglalkozni a gyerekükkel szerintem annyit.Nyilván foglalkozik vele,aztán sír nekem,hogy neki nem pihenés,hogy szabit vesz ki,de a gyerekkel nem pihenés a szabi.
2021. júl. 19. 11:18
22/26 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyereket,de nem imádattal,ahogy az apja,rámerölteti,hogy nekem is legyen az első a gyerek.
2021. júl. 19. 11:23
23/26 A kérdező kommentje:
Szabad rászólnom,de nem szólok,hogy ne kapjam meg a gyerektől,jogosan,hogy nem vagyok az anyja.
2021. júl. 19. 11:31
24/26 A kérdező kommentje:
Ja,hogy kiderült szeretem már annyira nem érdekes a kérdés,nem tudtok belekötni.
2021. júl. 19. 12:25
25/26 A kérdező kommentje:
Ismerősöméknél az volt,hogy a nő párja évekig csak látásból ismerte a ma már felnőtt gyerekeket.Mert az anyjuk ment a pasihoz hétvégente.Ennek ellenére az egyik lány nagyon megszerette a nő párját.Pedig a pasi egyszer sem játszott vele gyerekként,nem abajgatta,tutujgatta stb.A pasi nyilván évekig nem szerette ,hosszú idő volt míg megszerették egymást.Úgyhogy jelzem nem ezeken a dolgokon múlik.
2021. júl. 19. 12:47
26/26 anonim válasza:
10-esre válaszolok, van. Az én párom. 44 éves, egy éve vagyunk együtt, van egy 13 éves lányom, fél éve együtt élünk hárman az ő házában. Én vagyok a nő. Szinte sajátjaként kezeli, de én engedem, hogy nevelje is, hogy rászóljon, ha olyan van. Viszont ha kell ő elviszi ide-oda, megy érte a suliba, elvitte táborba, vesz neki dolgokat, pedig nem követelem meg. Mondjuk ő nincs annyira elkényeztetve, hogy 0-24-ben kellene vele foglalkozni. És 13 évesen elvan már egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!