Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaikcsalád kinél,hogy működik?
Férfiként mondom hogy repülnél a büdös Picsába ha ezt látnám....
Remélem majd rájön druszám ki van az oldalán
Nincs gyerekem kérdező, kétgyerekes apukaval járok. Szeretem őt is és a gyerekeit is. Nem volt olyan gondom, amiket te írogatsz. Szívesen vigyázok rájuk egyedül is.
Az előző barátnője viszont olyan kaliberű volt mint te, nem szívesen foglalkozott a gyerekkel, el is akarta marni őket. Ha neked nem jön be, hogy bizony apukaval vagy, akihez gyerekek is tartoznak, akkor inkább hagyd békén, de tényleg.
Ez, hogy te ne neveld, az apja mondta neked vagy te nem akarod? Nem mindegy. Ha a második, akkor nem tetszik a felállás, ennyi az egész. Ha előbbi, akkor lehet, hogy az a szituáció nem tetszik, hogy elvárás feléd, hogy viselkedj úgy, mint egy szülő, miközben meg van tiltva, hogy úgy viselkedj, mint egy szülő...
Melyik van kérdező?
Ha ennyire nem bírod és azt mondod "gyerekes a gyerekessel" (amiben szerintem is van igazság bizonyos mértékig) akkor szakíts.
Vagy akkor nem értem mire ez a kínlódás
Igazából csak egy tapasztalatot tudok megosztani a környezetemből
A párom legjobb barátja elvált, van egy kisfia. Össze jött egy nővel 2 éve, el is jegyezte. Minden nagyon szuper volt. Voltak érdekes dolgok amit a párom barátja mesélt, hogy úgy veszi észre zavarja őt a kisfia. (nem éltek együtt a gyerekkel, csak 2 hetente volt ott)
Mint utólag kiderült próbált jópofizni a nő, hogy minden milyen szuper, mennyire szereti a gyereket, aztán kibukott, hogy egyáltalán nem szereti és már már féltékeny a gyerekre amikor az apja vele foglalkozik?! 🤷♀️
Nem is történt különösebben semmi addig amíg gyerek már fel nem fogta és nem tudatosult benne, hogy a nő egyáltalán nem kedveli őt. A kis srác mindig mondogatta az apjának, hogy érzi, hogy nem szereti őt a nő, volt 1-2 észre nem vett viselkedésforma és megjegyzés is a nő részéről amit elmesélt az apukának a fiú, aztán persze voltak viták az apuka és a nő között és végül kibukott hogy nem igazán tudja elfogadni és szeretni a gyereket.
Mondanom sem kell addig voltak együtt...
Volt utána még hónapokon át tartó könyörgés a nő részéről stb de már érthető okokból nem engedte be az apuka az életükbe 1 percre sem.
Ennek már 6 hónapja.
Szóval igazából mindegy mit gondolsz, érzel. Onnantól hogy ezt valamelyik fél észre veszi, megérzi, hogy kB színjáték az egész, ez halott dolog lesz. A gyerek sem hülye és vak. Nem az ajándékokról szól minden. A gyerek előbb utóbb mikor már okosabb lesz észre fogja venni ki az aki őszintén szereti.
De egyébként nem tudom elképzelni hogy a párom gyerekét ne szeressem. De nyilván nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!