Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mozaikcsalád kinél,hogy működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozaikcsalád kinél,hogy működik?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy páromnak van egy hétéves kisfia.Kezdetben kedveltem,elvoltam vele,érdekelt,mostanra már eltelt 4 év,és már nem érzem azt,hogy kedvelem őt,már nem érdekel annyira mint régen.Van egy csomó más ,ami foglalkoztat a gyereken kívül.Gondolom az sem segít,hogy a párom,szinte kierőszakolja,hogy szeressem,játsszak vele,illetve hogy legyek a gyerekével,mert különben sír a gyerek.Hiába mondom,hogy ne csináljon úgy,mintha az én gyerekem lenne,mert rá sem szólok,mivel nem az enyém,illetve nem vagyok szülő,hogy neveljem,pláne nem más gyerekét.A gyerekvállalás gondolata sem foglalkoztat,mert látom,milyen nehéz,egész nap foglalkozni kell a gyerekkel lekötni.Szerinte nincs türelmem a gyerekekhez,ezenkívűl önző is vagyok,hogy csak magamra gondolok.

2021. júl. 19. 10:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%

Férfiként mondom hogy repülnél a büdös Picsába ha ezt látnám....

Remélem majd rájön druszám ki van az oldalán

2021. júl. 19. 10:48
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Nincs gyerekem kérdező, kétgyerekes apukaval járok. Szeretem őt is és a gyerekeit is. Nem volt olyan gondom, amiket te írogatsz. Szívesen vigyázok rájuk egyedül is.

Az előző barátnője viszont olyan kaliberű volt mint te, nem szívesen foglalkozott a gyerekkel, el is akarta marni őket. Ha neked nem jön be, hogy bizony apukaval vagy, akihez gyerekek is tartoznak, akkor inkább hagyd békén, de tényleg.

2021. júl. 19. 10:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez, hogy te ne neveld, az apja mondta neked vagy te nem akarod? Nem mindegy. Ha a második, akkor nem tetszik a felállás, ennyi az egész. Ha előbbi, akkor lehet, hogy az a szituáció nem tetszik, hogy elvárás feléd, hogy viselkedj úgy, mint egy szülő, miközben meg van tiltva, hogy úgy viselkedj, mint egy szülő...

Melyik van kérdező?

2021. júl. 19. 10:58
 14/26 A kérdező kommentje:
Én foglalkozom a gyerekkel költök is rá,gondolom ez is elvárás nálatok,hogy az anyagiakba is beszálljon a pótanyuka.Mit látnál,kedves 11 es válaszoló.Hogy nem puszilgatja szét a gyereked egy idegen nő?Nem tekinti sajátjának??
2021. júl. 19. 11:00
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
Én azért veszek ajándékot a párom gyerekeinek, mert szeretem őket, jóban vagyunk, és mert a páromat is szeretem. Viszont ruhát és hasonlókat a gyerekek anyjával rendezik, soha nem kellett ilyesmibe beszallnom. Nálatok nem így van?
2021. júl. 19. 11:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem bírod és azt mondod "gyerekes a gyerekessel" (amiben szerintem is van igazság bizonyos mértékig) akkor szakíts.

Vagy akkor nem értem mire ez a kínlódás

2021. júl. 19. 11:05
 17/26 A kérdező kommentje:
13.as válaszolónak írom.Mivel nincs gyerekem,értelemszerüen nincs jogom szerintem rászólni,plusz nem én vagyok az anyja,ezért sincs jogom beleszólni a nevelésébe.Játszom vele,elvagyok vele,beszélgetek ennyi.Amúgysem szólhatok bele a nevelésébe nem szólhatok rá,de vegyem ki a részem,az ajándékozásból stb.
2021. júl. 19. 11:07
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
A párod gyereke, foglalkozzon vele ő többet. Sajnos a férfiakra jellemző, hogy nem akarnak a gyerekükkel foglalkozni. Ha közös gyereketek lenne, az is a te gondod lenne. Az rendben van, hogy néha vigyázol rá, de ne engedd, hogy teljes egészében neked kelljen foglalkozni vele. Ha nincs türelmed a gyerekekhez, ez van. Ha megerőszakolod magad, akkor sem lesz. Valószínüleg unatkozik nálatok. De nehogy már a te dolgod legyen,hogy szórakoztasd.
2021. júl. 19. 11:11
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Igazából csak egy tapasztalatot tudok megosztani a környezetemből

A párom legjobb barátja elvált, van egy kisfia. Össze jött egy nővel 2 éve, el is jegyezte. Minden nagyon szuper volt. Voltak érdekes dolgok amit a párom barátja mesélt, hogy úgy veszi észre zavarja őt a kisfia. (nem éltek együtt a gyerekkel, csak 2 hetente volt ott)

Mint utólag kiderült próbált jópofizni a nő, hogy minden milyen szuper, mennyire szereti a gyereket, aztán kibukott, hogy egyáltalán nem szereti és már már féltékeny a gyerekre amikor az apja vele foglalkozik?! 🤷‍♀️

Nem is történt különösebben semmi addig amíg gyerek már fel nem fogta és nem tudatosult benne, hogy a nő egyáltalán nem kedveli őt. A kis srác mindig mondogatta az apjának, hogy érzi, hogy nem szereti őt a nő, volt 1-2 észre nem vett viselkedésforma és megjegyzés is a nő részéről amit elmesélt az apukának a fiú, aztán persze voltak viták az apuka és a nő között és végül kibukott hogy nem igazán tudja elfogadni és szeretni a gyereket.

Mondanom sem kell addig voltak együtt...

Volt utána még hónapokon át tartó könyörgés a nő részéről stb de már érthető okokból nem engedte be az apuka az életükbe 1 percre sem.

Ennek már 6 hónapja.

Szóval igazából mindegy mit gondolsz, érzel. Onnantól hogy ezt valamelyik fél észre veszi, megérzi, hogy kB színjáték az egész, ez halott dolog lesz. A gyerek sem hülye és vak. Nem az ajándékokról szól minden. A gyerek előbb utóbb mikor már okosabb lesz észre fogja venni ki az aki őszintén szereti.

De egyébként nem tudom elképzelni hogy a párom gyerekét ne szeressem. De nyilván nem vagyunk egyformák

2021. júl. 19. 11:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal nem beszéltetek a nevelési kérdésről? Hogy ő hogy látja, milyen kapcsolatban legyél a gyerekkel? Apró dolgokban szabad-e raszolnod? Stb
2021. júl. 19. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!