Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata, mennyire működhet jól egy mozaikcsalád?
Felnőtt emberre miért vagy féltékeny? Könyörgöm a gyereke a pasinak, akár hány éves. Nem te vagy az egyetlen ilyen ember, de sosem fogom megérteni, hogy egy apa-gyerek kapcsolatra, hogy lehet valaki féltékeny.
Egy gyereknek a szűlő mindig is ugrik. A több mint 90 éves nagymamám a 65 éves fiának reszketve készíti az ebédet, ha tudja, hogy az jön. Hiába mondja neki a nagybátyám, hogy mama, nem kell, ne fáradj, de mama megy, és csinálja.
Szóval nem értelek.
Neked van gyermeked? Hogy esne, ha a fazon a te gyermekedre lenne féltékeny és cirkuszolna? mikor neked ő az első?
Amúgy visszatérve a kérdésedre. Csak rosszat hallok a mozaik családokról. Az minden csak nem jó tendencia ha 100 ból 1 ami viszonylag-nem normálisan-de működik.
Ha pedig a mozaik család akár férfi, akár női tagja átlagon felüli szülő, szinte esélytelen hogy jól működjön, mert a mozaik család másik fele azt sem tudja mi az hogy család.
"Hun házasodunk hun meg elválunk
különb féle jerekekkel kísérletezünk."
(Weöres S.)
*gyakran panaszkodik és az apjától vár megoldást a bajaira
Mert bizonytalan, és szeretne véleményt az édesapjától, megerősítést, hogy helyesen gondolja, vagy tesz ezt azt..
5 *Persze szája azért van, ennek ellenére sajnáltatja magát.
Te útálod ezt a gyereket. Ezért szégyeld el magad. De nagyon mélyen.
Ez egy nagy lecke, a ferjem fia 10 eves volt amikor megismertem en pedig 26 kb egy 15 eves tini gyerek ertelmi szintjen. Mi is folyton rivalizaltun DE a ferjem sosem ereztette h a gyerek fontosabb lenne, sot.
Aztan egy ev mulva elkezdtunk kozeledni egymashoz, olelgetes, haverkodas miegyeb es megertettem h ez nem egy nepszerusegi verseny hanem egy helyzet amit egyikunk sem akart. Szoval megtanultam elfogadni ot feltekenyseg nelkul mert o nem egy rivalis hanem egy gyerek.
Voltak enyhe nezeteltereseink de 8-9 ev alatt osszesen haromszor szoltam ra (szamoltam). Mindig ugy voltam vele h mas gyereket nem kell nekem nevelni mert en sem orulnek forditott helyzetben (nincs gyerekem).
Amikor sikeres volt kortars tancban mindig mentunk az eloadasara ahol szerepelt es mindig buszke voltam h o a nevelt fiam, amikor eloszor ult vonatra egyedul kb szetaggodtam magam es sirtam a palyaudvaron es vagy hatszor elmondtam neki h be alljon senkivel szoba. Ha bajom volt o vigasztalt, aztan kamasz lett, mi mar “cikik “ vagyunk meg nem ertjuk a muveszetet, meg mittomen.
Szeretem ot, tehat ha barki bantani probalna azt kb megverem de emberileg nem kedvelem. Furcsa dolog szeretni valakit es ugyanazon a vonalon nem kedvelni. Jelenleg 19 egyetem mellett melo, fuvezik mert az olyan coooil amit mi nem ertunk de amikor ragyujtott a konyhaban ketdezes nelkul akkor kiosztottam.
Volt h 11 evesen nem hozta vissza a visszajarot amivel lebukott, de nem toltam le hanem kozoltem h mindig at fogok latni rajta, es mivel onnantol mindig vidszaadta a felet mindig nekiadtam.
Voltak balhek a szobajaban hagyott zsepik miatt, aztan ramhajtott 16 evesen amin kb ugy kibuktam h elkepeszto megis nyugdot maradtam, szepen hatarozottan elmondtam neki h ezt felejtse is el.
Amikor atrendezte a nappalit akkor volt az elso alkalom h kisbaltam vele (anyuka lakberendezo) de ezeken kivul szeretjuk egymast. Fontos vagyok neki es o is nekem, es mivel o egy hipererzekeny gyerek mindig ereztetni kell vele h nalunk szeretve van.
Szoval probalj meg te is turelemmel kozeletiteni, nem ellenallassal hanem elfigadassal, azt nezd a lanyban ami szeretheto es ha ellensegge valtok az senkinek nem jo. Minden ember szeretheto csak meg kell bennuk talalni a jo dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!