Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokáig szűz férfiakkal van valakinek tapasztalata?
Tegyük fel, hogy egy férfinak 25-30 éves koráig nem jön össze sem alkalmi, sem normális kapcsolat (szűz), és hirtelen össze sikerül jönnie egy átlagos nővel. A nő a korából adódóan lassan meg szeretne állapodni az illetővel, házasság, gyerek, stb. Egy átlag nő már kb. 16 évesen lefekszik valakivel, 25 éves korban már túl van 6-8 férfin, esetleg még alkalmi kapcsolatokon is. A férfi félnek nem jelent ez akkora frusztrációt, ami miatt esetleg elhagyja a nőt, vagy megcsalja később?
Aki hasonló helyzetben volt, az hogyan tudta túltenni ezen magát?
Ha még szűz férfi vagy, szerinted ez problémát fog neked okozni a későbbiekben?
Ez férfi függő! Nem egy általánosítható dolog.
De rendszerint azt fogja frusztrálni a helyzet aki nem őszinte szeretetből jön össze a lánnyal csak kap az alkalmon. Aztán megbátorodik és onnantól úgy érzi nem elég a világ összes luncija sem mert ő a jani.
hát én csak szűzzel leszek hajlandó összejönni..
25f
Ismerek pár ilyen pasit, mind gyorsan megházasodott. 1 csalta csak a feleségét, el is váltak.
Viszont több olyan kérdés volt már itt, hogy 40 vagy 50 felett jönnek rá a férfiak, hogy hoppá, hamarosan meghalok és csak egy partnerem volt, nem akarok kimaradni semmiből..
Ha 10 évet lehúztok együtt hűségben, már az is nagy dolog.
Az én párom sokáig volt szűz, de nem én voltam neki az első. Az előző nővel 5 évig volt együtt. Szakítottak, de nem ilyen jellegű frusztrációk miatt, hanem mert a párom anyja és a nő nagyon nem jöttek ki, ill. mert a nő egy hisztis liba volt. Aztán 1 év szünet. Mi 6 éve vagyunk együtt, egyikünk sem tervezi lecserélni a másikat.
De ismerek olyat, akinél... frusztrációnak nem mondanám, inkább a frissen szerzett önbizalmával felvértezve, vérszemet kapva elkezdett félrekúrni. Mondjuk az ilyen ált. nem azért jön össze a nővel, mert kapcsolatot szeretne tőle, hanem jaj, végre puni.
Nálam nem okozott semmilyen flusztrációt.
Igaz azóta külön vagyunk, de nem vágyam a skalp gyűjtögetés. Egy(!) normális hozzám illő partnert keresek és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!