Szűzhártya plasztikai tapasztalata van valakinek?
Olyanra gondolok,aki átesett ilyen műtéten. Érdekelne minden tapasztalat.
Köszönöm!
Hát de attól még nem a kérdésre válaszoltál.:/ Engem pedig érdekel a téma.
Úgy tudom, olyanok is választják ezt a megoldást, akiket valamilyen trauma ért ilyen téren. Pl megerőszakolták és így veszítette el a szüzességét...
Menyasszony esetén azt is el tudom képzelni, hogy olyan választja, aki szűz ugyan, de a szűzhártyája pl nem elég ép, mert ugye az több módon lehet lyukas. Valamekkora lyuk mindig van, hogy a menstruációs vér távozni tudjon stb. De ha fél,h nem vérzik,lehet épebbet akar.
Szóval nem hinném,hogy ez egyértelműen rossz, alávaló dolog.
tudjuk, hogy mire gondolsz, továbbra is a világ legértelmetlenebb dolga.
mondok neked valamit, a szűzhártya eltűnhet jóval előbb, mint hogy valaki szexelne - tampon, sport, stb, sőt, hiányozhat is, alapban.
de na és? az égvilágon semmi jelentősége nincs neki - ezért semmi értelme a műtétnek.
#6 Nem mondtál újat, viszont kicsit pontatlanul fogalmazol. A szűzhártya nem eltűnik, csak tágul. De egyébként van akinek nem. Tampon felhelyezése mellett is van, akinek magánál az aktusnál vérzik.
Ettől függetlenül a kérdésre választ még nem kaptam, így azt továbbra is várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!