Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legénybúcsú így. Lányok ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú így. Lányok ti szólnátok a párotoknak, hogy reagálnátok? Fiúk véleménye?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet hogy nem rég jöttem össze egy sráccal, de ismerősi körön keresztül és abszolút tudom hogy megbízható és rendes ember - de még összvissz 1,5 hónapja vagyunk együtt, de már mondta hogy szeret és érzem is hogy fontos vagyok neki. Viszont.. :D egyik nem túl szoros barátjának lesz legénybúcsúja amire meghívást kapott ő is, de nem ő szervezi, de elmondta hogy nagy házibuli lesz ahova több táncoslányt is hívtak. (nem ő szervezi hanem ezek a srácok). ugye olyan lányok akik csinosan kinyalva vannak, gondolom rá is másznak a hapsikra, kelletik magukat, buliznak majd a srácokkal iszogatnak.

Én mondtam a páromnak hogy szerintem ez picit túlzás, mert még talán az beleférhető szerintem hogy egy sztriptíz bárban egy vetkőzést megnéznek, de azt gondolom hogy konkrétan vadidegen nőkkel együtt iszogatni táncolni az már túlzás. szerintem a menyasszonnyal szemben is tiszteletlen, meg az összes olyan lánnyal akinek a pasija is odamegy, mert hogy a fele társaságnak van barátnője. Az a bajom hogy a párom úgy közölte ezt mintha ez ilyen normál dolog lenne, mint tény hogy ilyen van, ez "szokás"; Mert hogy másik haverjának a legénybúcsúján is volt vetkőzős nő, aki öltáncot nyújtott, és szerinte az még esetleg beleférhet és nem megcsalás. Nem tudtam hogy mondjam-e a barátomnak hogy ne csináljon olyan dolgot ami bántó nekem, de azt se tudom hogy részegen milyen.(engem az is zavarna ha más nővel táncolna úgy.) És tegyük fel, nem szándékozik mert szeret, de amikor majd ott random nők beleülnek az ölükbe mi lesz? Meg a fiúk ilyenkor belelovalják egymást..mivan ha a párom azt hiszi hogy ez még beleférhet, de nekem közben nem? Nem akartam egyből hisztizni ezen mert nem vagyunk régóta együtt, de úgy érzem ezt neki saját magának kéne tudnia hogy mi az a szint ami még nem bántó velem szemben. Egyébként nagyon szeret látom hogy odavan értem, nem gondolom hogy ő neki ez lenne a vágya, de ezek a lányok ilyenkor rámásznak az emberre. Azt se értem hogy fordítva ők örülnének ha csippendélfiúk dörgölnék a fkukat a menyasszonyhoz és barátnőikhez? :/

Mi a véleményetek erről a szituról, kéne valamit szólnom a páromnak a buli előtt? Csak közben nem akarok már az elején ilyen "házisárkányos lenni".

köszi a véleményeket előre is.

25L , párom 29F

2021. júl. 14. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
9-es vagyok, és kicsit lazának tűnhetett a válaszom, ezért kiegészítésképp írom, hogy ha a pasim letaperolná a lányt, viszonozná/kezdeményezné a simulást-dörgölőzést, vagy kezdeményezné a csókot, tehát nyomulna a csajra, na azt nem tűrném. De érted, ha csak a csaj nyomul, miközben a pasi totál passzív, és egy bizonyos határon a táncost se hagyja átlépni, akkor az oké. Akkor nem nyomul a csajra, nem izgul rá, csak hagyja, hogy végezze a munkáját - egy bizonyos határ átlépése nélkül!
2021. júl. 14. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es hozzászólás fontos. Mert pont azért tudod elfogadni, mert úgy hondolod nem csinálná. Úgy könnyebb. Meg ehhez nagyon nagy fokú bizalom kell. Pont amiatt, amit írtak is. Hogy a pasik heccelik egymást. Meg te most nagyon pontosan leírtad, hogy meddig fér bele és honnantól nem. Csak nem vagy ott. Csak feltételezem abból, ahogy írsz, hogy neked régebbóta tart a kapcsolatod, mint a kérdezőnek.

6-os,8-as

2021. júl. 14. 21:52
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Másfél éves, rózsaszín ködös kapcsolatnál megcsalástól én nem igazán félnék.

Viszont azon erősen elgondolkodnék, hogy számára belefér, sőt alap, hogy egy házasodni készülő haverjának egy sztripper öltáncot ad és meg sem fordul a fejében, hogy a menyasszonnyal szemben ez milyen megalázó.

Én nem lennék együtt egy ilyen értékrendű férfival.

2021. júl. 15. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
17%
Menj el pszicoterápiára. Nem egészséges ahogy ezt látod. Túlságosan sok dolog fáj neked, amibe semmi bántó sincs.
2021. júl. 17. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Egészen biztosan nem mennék ilyen táncoslányos, ölbeülős, farokdörgölős programmal egybekötött legénybúcsúra. Nekem se férne bele, ha a barátnőm chippendale fiúk gyűrűjében szórakoztatná magát, enyhén alkoholos állapotban.

Illik kölcsönösen tisztelni egymás határait és következetesnek lenni. (pl. ha nekem nem fér bele, hogy a barátnőm x dolgot csináljon, akkor magammal szemben miért engedném meg ugyanezt? Nettó álszentség.)

2021. júl. 21. 17:39
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
Kva nyomasztó olvasni ezeket a válaszokat.
2021. júl. 21. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
Nemes egyszeruseggel szakitanek. Semmi bajom azzal, ha valakinek ez belefer, addig, ameddig nem az en parom az. Nekem egyaltalan nem fer bele, a sztriptiz musor sem. Ha egyaltalan megfordulna a fejeben az, hogy elmegy egy ilyenre, azonnal veget vetnek a dolognak. Pontosan azert, amit elottem is emlitettek, egyszeruen nem egyeznenek egy ilyen pasival a nezeteink, az elethez valo hozzaallasunk. Lehet lepontozni, meg maradinak nevezni, de ameg en sem eroltetem a masikra ezt a "konzervativ" szemleletet, addig ram se eroltesse senki a "szexualisan nyitott" szemleletet. Ha egy ilyen fontos dologban ekkora elteres van koztunk, akkor nincs ertelme eroltetni, hosszu tavon kinyirnank egymas eletkedvet.
2021. szept. 25. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!