Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele és mi nem?
Megtörtént a nagy leány- és legénybúcsú néven tartott esemény... Mi Siófokon voltunk a barátnőmmel , normális körülmények között a párom és haverjai egy lefedettség nélküli nyaraloban töltöttek egy napot... Szinte 100%ban biztos voltam benne h lesz táncoslány (holott a barátom sosem érdekeltek az ilyesmi állítja). Oké ugyvoltam vele, hogy ha lesz is Ne nyúljon hozzá mert undoritonak tartom effektív h egy olyan nőt fogdosson a szerelmem akihez 600millio másik is hozzáért plusz kitudja még mi mást csinaltak vele. Erre a kedvesem "ittam" szöveggel jött és h nem volt hátra kötve a keze . Nekem ez mar nem fér bele. Alapvetően nem vagyok gátlásos bármiben bennevagyok amit kér tőlem és nem akarom megérteni h miért volt erre szükség a barátai szerint... Nem tudom egyszerűen hova tenni az jár a fejemben h nemvagyok neki elég , es ha belegondolok h en a jövőben akármi ilyen dologgal meglepjem elkap a sírás meg a hányinger.
Kérlek segítsetek megérteni !
Nekem se férne bele, és nem is lehet megérteni.
Pláne l-búcsún, amikor már az esküvőre készül az ember...
OK, odarakják a többiek a nőt elé. De nem volt hátrakötve a keze, ahogy mondta...
De még ha odarakják is, egy laza mozdulattal el lehet zavarni.
2. Válaszoló
Még olyat mondott , hogy jó hogy nem esküvő előtt egy héttel történt ez meg 😂 en azthittem hanyat vágom magam ... Mondtam akkor tuti nem lett volna semmi , igy meg van időm feldolgozni... De folyamatosan azzal jön hogy én mekkora ügyet csináltam.a sz*rbol . És erre ha annyira sz*r volt akkor miért voltál benne?! És erre már nem kaptam választ ,de csak az van a háttérben , hogy mert a fiúk ha már leszerveztek ne legyen halatlan , inkább összeveszünk mi persze... Ezekkel a baratokkal is az a helyzet ,hogy semmi életcél családdal kapcsolatosan, 4-5 évvel fiatalabbak mint a párom azaz 22-23 évesek a legtöbb , ugye ottvolt párom battyja akinek csaladja van aztmondta ot ez nem kavarja fel , neki nem ér annyit hogy veszekedjen otthon 😅 de szegény issza meg a levét a legjobban , mert kapja az ívet a feleségétől ,hogy miért volt partner ebben az egészben 😂
Most nem azért de szerintem sehoo nincs az törvénybe adva hogy egy lanybúcsún tancosfiu vagy egy legénybúcsún táncoslány kellene legyen. Ez csak opció, plusz tisztelet kérdése... Ez ez fáj h valószínűleg ő semmibe se nézett ezek szerinmlt... Es ha olyan lányt fizetnwk akit meg is lehet dugni lehet belemegy csak a haverjai miatt h ne tűnjön papucsnak?! Mondjuk ezt már tényleg nemtudom elhinni róla....
Nyilván azt nem (remélem).
De nagy bunkóság volt a részéről, annyi biztos.
5. Válaszoló
Én pontosan így fogalmaztam neki , és erre volt az a válasza ,hogy amúgy is látta a csalódottságot a fiúk arcán ,hogy állítólag 0 kategóriàs nő+tánc. Meg h tudta biztos húzni fogom a szám de nem gondolta ennyire...
És esküszöm innen ne àlljak fel ha ez hiszti. Hanem k*rvára sz*r érzés , hogy ennyire nem vett figyelembe engem ... És képes volt hozzàérni egy meztelen idegen nőhöz akit nem is ismer , aztán folyamatosan azzal takarozik hogy egyszer van ilyen többet nem lesz bla bla...
Én elsősorban magam miatt nem akartam semmi ilyesmit másodsorban pedig miatta hogy ha netalán mégis a csajok beszervezik hogy érezné magát ha egy vadidegen izmos nagyfarku gyerek odaveri a számhoz meg ilyen dolgok ... Szerintem nagyon gáz... nemvagyok sem.fap*na sem gátlásos, de én nem nézem semmibe az ilyesmit
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!