Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fér bele és mi nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Immer_süss kérdése:

Mi fér bele és mi nem?

Figyelt kérdés

Megtörtént a nagy leány- és legénybúcsú néven tartott esemény... Mi Siófokon voltunk a barátnőmmel , normális körülmények között a párom és haverjai egy lefedettség nélküli nyaraloban töltöttek egy napot... Szinte 100%ban biztos voltam benne h lesz táncoslány (holott a barátom sosem érdekeltek az ilyesmi állítja). Oké ugyvoltam vele, hogy ha lesz is Ne nyúljon hozzá mert undoritonak tartom effektív h egy olyan nőt fogdosson a szerelmem akihez 600millio másik is hozzáért plusz kitudja még mi mást csinaltak vele. Erre a kedvesem "ittam" szöveggel jött és h nem volt hátra kötve a keze . Nekem ez mar nem fér bele. Alapvetően nem vagyok gátlásos bármiben bennevagyok amit kér tőlem és nem akarom megérteni h miért volt erre szükség a barátai szerint... Nem tudom egyszerűen hova tenni az jár a fejemben h nemvagyok neki elég , es ha belegondolok h en a jövőben akármi ilyen dologgal meglepjem elkap a sírás meg a hányinger.

Kérlek segítsetek megérteni !

2019. aug. 15. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint neked ez nem fért bele. Jobb lett volna, ha előttte mondod. Most már mit tegyünk? Várj néhány napot, aztán döntsd el, mi legyen! Vele vagy nélküle?
2019. aug. 15. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se férne bele, és nem is lehet megérteni.

Pláne l-búcsún, amikor már az esküvőre készül az ember...

2019. aug. 15. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem férne bele, de ezt tényleg előre kellett volna tisztázni. Kérdezd már meg a párod, hogy mi lenne, ha hívna az otthonotokba egy szexi chippendalet, akit jól megfogdosnál, mert hogy ugye a kezed nincs hátrakötve. Természetesen nézheti is a műsort, ha van kedve. Már csak azért, mert ez a te leánybúcsúdon kimaradt, mert azt hitted ez őt zavarná.
2019. aug. 15. 12:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fér bele , hangoztattam többször is hogy remélem nem lesz semmi ilyesmi mert alapvetően undoritonak tartom hogy egy olyan nő vergodjon a paromnak aki meg 600masiknak is kitudja milyen műsort kevert le... pluSz hozzá tenném hogy húgom mindenáron akart táncos fiút amire az első valaazom.az volt h nem mert gáz , ha nekem eddig ez nem keltette fel az érdeklődésem akkor ezután sem fogja legyen az legény vagy lány búcsú néven emlegetett esemény... Elis mondtam a páromnak hogy ha neki ez belefért akkor eleg rosszul ismerjuk egymást , de sajnos megtörtént nincs mas dolgom csak megemészteni mert szeretem őt magamnal is jobban. A barataira haragszom abból a szempontból ,hogy miből gondoltak azt h neki erre szüksége van ??! De itz a leghibasabb a párom , egy nem is eleg lett volna... Igaz állítólag annyit mondott a produkció utan hogy "remélem fiúk nem fizettetek sokat"
2019. aug. 16. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

OK, odarakják a többiek a nőt elé. De nem volt hátrakötve a keze, ahogy mondta...

De még ha odarakják is, egy laza mozdulattal el lehet zavarni.

2019. aug. 16. 18:29
 6/11 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló

Még olyat mondott , hogy jó hogy nem esküvő előtt egy héttel történt ez meg 😂 en azthittem hanyat vágom magam ... Mondtam akkor tuti nem lett volna semmi , igy meg van időm feldolgozni... De folyamatosan azzal jön hogy én mekkora ügyet csináltam.a sz*rbol . És erre ha annyira sz*r volt akkor miért voltál benne?! És erre már nem kaptam választ ,de csak az van a háttérben , hogy mert a fiúk ha már leszerveztek ne legyen halatlan , inkább összeveszünk mi persze... Ezekkel a baratokkal is az a helyzet ,hogy semmi életcél családdal kapcsolatosan, 4-5 évvel fiatalabbak mint a párom azaz 22-23 évesek a legtöbb , ugye ottvolt párom battyja akinek csaladja van aztmondta ot ez nem kavarja fel , neki nem ér annyit hogy veszekedjen otthon 😅 de szegény issza meg a levét a legjobban , mert kapja az ívet a feleségétől ,hogy miért volt partner ebben az egészben 😂

Most nem azért de szerintem sehoo nincs az törvénybe adva hogy egy lanybúcsún tancosfiu vagy egy legénybúcsún táncoslány kellene legyen. Ez csak opció, plusz tisztelet kérdése... Ez ez fáj h valószínűleg ő semmibe se nézett ezek szerinmlt... Es ha olyan lányt fizetnwk akit meg is lehet dugni lehet belemegy csak a haverjai miatt h ne tűnjön papucsnak?! Mondjuk ezt már tényleg nemtudom elhinni róla....

2019. aug. 16. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azt nem (remélem).

De nagy bunkóság volt a részéről, annyi biztos.

2019. aug. 16. 18:43
 8/11 A kérdező kommentje:

5. Válaszoló

Én pontosan így fogalmaztam neki , és erre volt az a válasza ,hogy amúgy is látta a csalódottságot a fiúk arcán ,hogy állítólag 0 kategóriàs nő+tánc. Meg h tudta biztos húzni fogom a szám de nem gondolta ennyire...

És esküszöm innen ne àlljak fel ha ez hiszti. Hanem k*rvára sz*r érzés , hogy ennyire nem vett figyelembe engem ... És képes volt hozzàérni egy meztelen idegen nőhöz akit nem is ismer , aztán folyamatosan azzal takarozik hogy egyszer van ilyen többet nem lesz bla bla...

Én elsősorban magam miatt nem akartam semmi ilyesmit másodsorban pedig miatta hogy ha netalán mégis a csajok beszervezik hogy érezné magát ha egy vadidegen izmos nagyfarku gyerek odaveri a számhoz meg ilyen dolgok ... Szerintem nagyon gáz... nemvagyok sem.fap*na sem gátlásos, de én nem nézem semmibe az ilyesmit

...

2019. aug. 16. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék , hogy a barati társaság nagyrészének van barátnője , és a kedvesem azzal jött h bezzeg xy nem hisztizik azt mondta ezzel jár , ja csak mikor talalkoztunk és rakerdezett hogy mi a feszültség oka , szépen elmondtam.neki holott tudta csk azta. Részt nem hogy a nő meztelen volt es a barátom fogdosta ... És akkor a szemek kinn a fejből és annyit mondott hogy megért... Meg az anyós pajtás is ,hogy ez erről szól 🤗
2019. aug. 16. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó, de a történtekkel való önhergelés egy idő után nem vezet sehova. Bár ha ez segít, írd ki magadból a dühödet!
2019. aug. 16. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!