Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bele menétek ebbe?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok.

Egy ingatlan ügynökségnél dolgozom mint ingatlan fejlesztő és értékesítő.

Nem csak Magyarországon közvetíteni így vannak külföldi gazdag ügyfeleink is én jelenleg a Dubaji irodánkban dolgozom már egy éve.

A legutóbbi munkám egy arab Sejkkel volt. Itt akart Dubaijban ingatlant venni.

Elvállaltam a tapasztalat miatt mert ilyet meg nem igazán csináltam én inkább a közép osztállyal foglalkozom.

Egy hete lezárult az üzlet sikeresen viszont azóta nem igazán tűnt el ez a férfi.

Minden nap virágokat küldözget nekem különböző romantikus szövegekkel.

Volt hogy már személyesen is fel kereset persze csak a munkahelyemen mert az otthoni címem nem tudja . Illetve telefonon hívogat és különböző ajánlatokat tesz . Viszont én nem vagyok olyan így nem igazán szeretnek bele mennek ilyen kapcsolatba de valljuk be hogy igen vonzó dolgokat mondt. Konkrétan fel ajánlotta ha el megyek vele randizni és találkozhatunk akkor cserébe el tart mint valami Sugár daddy.

Nem volt meg dolgom arab férfiakkal főleg nem egy Sejkkel így nem igazán tudom milyenek de azokra a dolgokra támaszkodva amiket hallani az araboktról nem éppen kecsegtető.

Az anyi hogy tegnap megint el hívót hogy randizzak vele.

Szerintetek mit akarhat ? Tényleg tetszem neki vagy csak meg akar fektetni ???

Mi a véleményetek róla ?? Ti bele mennének a ha az én helyemben lennének ???

2019. aug. 7. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Nezd Ilyenbol mint Te van otthoneki meg masik 5 hasonlo szoval csak megakar kapni mert tudja a penze meg hat az ajanlatai kedvezoek ?

Csina neked gyereket mert abbol mar van 10-15 ugy is neki mert az igazat nem mondja meg !

Na most ezek utan gondolkozz > mert utanad meg lesz vagy masik 5 noje is !!

Naluk ez igy megy !

2019. aug. 7. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hatodik feleségnek jó leszel. Egyébként szép kamu kérdés.
2019. aug. 7. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kérdést nem ide kellene kiírnod, hanem egy helyi oldalra. A jó magyar gyakorin elég kevés arab sejk vagy arab sejkné fordul meg, úgyhogy tőlünk kár kérdezősködni.
2019. aug. 7. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves első igen erre én is gondoltam ezért se akarom el fogadni az ajánlatait mert neki bele férne az hogy másoknak is csapja a szelet nekem anyira nem és nem tudnám el fogadni .

Sajnos nem kamu a kérdés .

Azért is ide írtam ki mert nem tudtam máshova mivel nem ismerek semmi olyan oldalt ami az ezzel foglalkozik tudom hogy itt nem sok sejk van de remélem azért kapok értelmes válaszokat az eddigieket is köszönöm.

Igazából arról nincs szó hogy a felesége leszek csak úgymond ilyen szerető viszont akar velem folytatni. Egyébként nem mennek hozzá feleségül pontosan a 6 feleség miatt

2019. aug. 7. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül ott nem véletlen mennek a lányok Dubajozni, azt rájönnek, hogy milyen betegek ott a férfiak és sírva jönnek haza. Megalázás szinten vannak ott a nők a férfi az isten a nő meg csak van rabszolgának. Nem véletlen van rajtuk a ponyva azért meglincselik a nőt, ha netán rámosolyogna valakire. Más kultúra, ahol a nőt szinte a semmi szintjén kezelik. Ha neked ennyit megér a pénz hajrá.
2019. aug. 7. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Te bele fogsz. 😃

33/f

2019. aug. 7. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Pedig van itt sejk. Én. Mert én vagyok a sejk, aki mit se sejt!
2019. aug. 7. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon komoly kérdés. Nem tudom. Hívd fel Molnár Anikót, hogy mi ilyenkor a teendő.
2019. aug. 7. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bazz, legalább tanulj meg írni...
2019. aug. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!