Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretem a párom de ez most nekem nem fér bele.

Figyelt kérdés

Barátommal 2éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk nagyon kicsapongó életet élt de szerencsére a kedvemért. Ez szép és jó volt erre kitalálta hogy nála tartsa az egyik régi barátja abbol a korszakból a szülinapját. Ez nekem nagyon nem tetszik mert undorítóak (addig isznak amíg hánynak és fentrengenek benne mert buli). Ha találkozna ezekkel akkor nem hinném hogy újra hozzá tudnék érni

Mihez kezdjek?

2019. aug. 2. 02:07
 1/4 anonim válasza:
75%
Szia! Én leülnék vele és elmondanám, hogy ez nem fér bele nálam. 2 év alatt csak kiderült már hogy meg tudjátok-e beszélni a problémákat. Ha tényleg szeret akkor figyelembe veszi az érzéseidet, a problémádat a bulival és vagy lemondja vagy máshol tartja enyhébb lerészegedéssel. Ha ugyanúgy hányásig bulizik ott hagynám mert nem fontosak számára az érzéseim. 6 éves kapcsolatban vagyok. Voltak olyan szituk akiket ha nem tudtunk volna megbeszélni rég nem lennénk együtt. Hajrá!
2019. aug. 2. 02:30
 2/4 Derwer ***** válasza:

Lehet szabályokat, határokat felállítnai.

No meg el is mehetsz kicsit barátnpzni, anyuhoz, stb két napra és mindennek rendben kell lennie mire hazajössz.

2019. aug. 2. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez most nem fér bele, akkor közöld, hogy nem lehet saját élete, mert kontrollmániás vagy.

Amúgy nőj fel és fogd fel, hogy ő egy ember és nem a kutyád.

2019. aug. 2. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Első, nem fair.

Ha te szereted őt, akkor figyelembe veszed az érzéseid, így azt, hogy ő ilyen vad bulit szeretne magának. Egyszer, a szülinapján.

Kérdező menjen addig máshova vagy tartsák máshol a bulit.

2019. aug. 3. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!