Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybucsu vagy nem?
Ha a párotok, a gyereketek/gyerekeitek apjat meghívnák legénybucsura nyugodt szívvel elengednétek úgy hogy tudjatok nem őszínte ember?
A kapcsolatunkban sokszor hazudott, félrevezetett h ne bukjon le (nem feltétlen csajozasról van szó, úgy mindennel....volt csajos beszélgetős, kamos titkolózása, hazudozasa, volt olyan amikor az ivaszaról hazudott, volt h a tartózkodasi helyéről, volt h azt mondta hazajön de ott aludt a haverjánál, volt hogy csak szimpla vitatkozasunk közben hazudott valami tenyről h neki legyen igaza, megvezetett hivatalos ügyekkel, h mar elintézte a gyerek utan a segelyt de közben meg nem, és az anyjanak is hazudozik mint a vízfolyás).
Mostanaban a kapcsolatunk se tul jó, es erzem ha most elmegy a legénybucsura, úgy kezelnem utana mintha megcsalt volna.
ugye ami a legenybucsun van nem tudhatom es nem is mondana el, se azt h mi volt ott, hol volt stb...
ettől rosszul lennék...
Szóval tanacs?
Tudod az ilyen embernek nem kell legénybúcsú a megcsaláshoz.Az ilyen bárhol félrekefél, ha akar.A probléma nálad van elsősorban...ha tudtad és tudod, hogy ilyen, akkor:
1.Miért álltál vele össze?A szerelem nem magyarázza.
2.Miért vagy még vele?Felnőtt ember vagy, egyedül is boldogulnod kellene az életben.
Szerintem már eddig is megcsalt téged szóval...igazáából már mindegy.
Ha meg még nem csalt meg akkor most se fog.
Ha a szerelem nem kifogas akk nincs mentsegem h miert álltam össze vele es alapítottunk családot...
bíztam abban h felülkerekedünk ezeken és h változik, de rájöttem a hazudozas, sunyulas neki a természetében van, neki ez természetes, és ezzel takarja a cikisebb kellemetlenebb dolgait, szépíti a dolgokat és a vitakat így próbálja elkerülni...
Nem hiszem h megcsalt, max amikor a csajjal voltak beszelgetesei, kamozasai gondolhatott rá...esetleg a kameran keresztül valami...de ezt se igazan hiszem.
De a legenybucsun ha lesz tancosnő, utána meg mennek bulizni, ki tudja... mennyire lesz utána feltüzelt állapotban, meg ha ittas is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!