Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú így. Lányok ti szólnátok a párotoknak, hogy reagálnátok? Fiúk véleménye?
Sziasztok. Az a helyzet hogy nem rég jöttem össze egy sráccal, de ismerősi körön keresztül és abszolút tudom hogy megbízható és rendes ember - de még összvissz 1,5 hónapja vagyunk együtt, de már mondta hogy szeret és érzem is hogy fontos vagyok neki. Viszont.. :D egyik nem túl szoros barátjának lesz legénybúcsúja amire meghívást kapott ő is, de nem ő szervezi, de elmondta hogy nagy házibuli lesz ahova több táncoslányt is hívtak. (nem ő szervezi hanem ezek a srácok). ugye olyan lányok akik csinosan kinyalva vannak, gondolom rá is másznak a hapsikra, kelletik magukat, buliznak majd a srácokkal iszogatnak.
Én mondtam a páromnak hogy szerintem ez picit túlzás, mert még talán az beleférhető szerintem hogy egy sztriptíz bárban egy vetkőzést megnéznek, de azt gondolom hogy konkrétan vadidegen nőkkel együtt iszogatni táncolni az már túlzás. szerintem a menyasszonnyal szemben is tiszteletlen, meg az összes olyan lánnyal akinek a pasija is odamegy, mert hogy a fele társaságnak van barátnője. Az a bajom hogy a párom úgy közölte ezt mintha ez ilyen normál dolog lenne, mint tény hogy ilyen van, ez "szokás"; Mert hogy másik haverjának a legénybúcsúján is volt vetkőzős nő, aki öltáncot nyújtott, és szerinte az még esetleg beleférhet és nem megcsalás. Nem tudtam hogy mondjam-e a barátomnak hogy ne csináljon olyan dolgot ami bántó nekem, de azt se tudom hogy részegen milyen.(engem az is zavarna ha más nővel táncolna úgy.) És tegyük fel, nem szándékozik mert szeret, de amikor majd ott random nők beleülnek az ölükbe mi lesz? Meg a fiúk ilyenkor belelovalják egymást..mivan ha a párom azt hiszi hogy ez még beleférhet, de nekem közben nem? Nem akartam egyből hisztizni ezen mert nem vagyunk régóta együtt, de úgy érzem ezt neki saját magának kéne tudnia hogy mi az a szint ami még nem bántó velem szemben. Egyébként nagyon szeret látom hogy odavan értem, nem gondolom hogy ő neki ez lenne a vágya, de ezek a lányok ilyenkor rámásznak az emberre. Azt se értem hogy fordítva ők örülnének ha csippendélfiúk dörgölnék a fkukat a menyasszonyhoz és barátnőikhez? :/
Mi a véleményetek erről a szituról, kéne valamit szólnom a páromnak a buli előtt? Csak közben nem akarok már az elején ilyen "házisárkányos lenni".
köszi a véleményeket előre is.
25L , párom 29F
Azért nem értek egyet azzal hogy "tudnia kéne mi a határ veled szemben", mert mindenkinek más az ingerküszöbe.
Érthető a te oldalad is (bár szerintem legénybúcsún belefér).
A megoldás ha beszélsz vele. Nem hisztizve, nem sárkányosan, csak megbeszélitek hogy kinek mi fér és mi nem fér bele.
De tenyleg itt a rózsaszínködös időszakban szerintem nem sok felnivalód van. De beszéljetek:)
N
Huha ilyen sztori az egyik ismerosommel is volt. Ott a legenybucsuban konkretan 1 lany volt. Megvolt a vetkozes utana a volegennyel elvonultak egy szobaba, h a csaj letesztelje, h jo-e ferjnek. Konretan leszopta a csavot. Aztan lattam kepeket az eskuvorol fb-n, volt csoportkep a pasikkal. Ott allt osszes mosolyogva, aki resztvett a legenybucsun. Szegeny mennyasszonyt nagyon sajnaltam.
Amugy az ismerosomnek ez a pasi a kollegaja. Azota mar van baba a hazassagban. De azota is olyanokat mesel rola, h hanyinger... pl elment uzleti utra es atment az egyik fiatal csaj kollegahoz es olyanokat mondott, h ugy az kis bugyika azon a jo seggen, h felallt neki.
Ja es a legjobb, h kb 1 eve melohelyet akar valtani, h tobbet legyen a csaladjaval, mert messze dolgozik a lakhelyetol. Szoval nagyon tud kamuzni meg jatszani a jo apukat.
Na visszaterve a legenybucsura, az oveke eleg low bugdegetes volt. Ha ok tobb lanyt hivtak es pluszt is fizettek nekik es mindenre felkeszulnek a helyedben 🙄🙄
Szóval sok pasi összebeszélt, hogy mivel ez legénybúcsú, szabad a megcsalás. Zseniális!
Mondd el, hogy egy barátnőd meghívott egy hasonló bulira és nézd meg az arcát. :D
7-es. Nem. Akkor annyira egyértelmű, hogy mások az elképzeléseink a hűségről, hogy külön utakon folytatjuk.
Nem hiszem, hogy az egy igaz szerelmi kapcsolat ahol mindkét fél részéről rendben van, hogy hiányos öltözékű ffi/nő hozzásimul/öltáncol,flörtöl, meg ami belefér...
legalábbis nekem ez az értékrendem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!