Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan dolog, amit legényb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan dolog, amit legénybúcsún/leánybúcsún csináltál (akár a sajátodon, akár másén), és később megbántad?

Figyelt kérdés

2019. jún. 18. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk az is csak egy buli volt a csajokkal, semmi vetkőzős fiú meg idióta vetélkedők. Nem bántam meg semmit, jól éreztem magam. Hosszú időre ez volt az utolsó este a csajokkal, mert három héttel később pozitív lett a teszt. 😊
2019. jún. 18. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Sosem csinálok olyat, amit meg kellene bánnom. Társasoztunk, filmet néztünk pár barátnőmmel, főztem vacsit, ők hoztak tortát.
2019. jún. 18. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Azon kívül, hogy megvettem a bárban 40 ezerért a Chivas Regalt nem bántam meg semmit... :D Ha csináltam volna valami baromságot azt sem bántam volna meg. Csináltam már életem során jó pár hülyeséget, nem bánom egyiket se. Lett belőle egy örök emlék és hozzájárult ahhoz aki ma vagyok.

Azt talán kicsit bánom, hogy nem volt az elejétől közös a leány/legénybúcsúnk a férjemmel, ők csak később csatlakoztak de azután lett igazán jó a buli.

2019. jún. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!