Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk tényleg olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg olyan nehéz dolog odamenni egy mint ahogy itt az oldalon írják?

Figyelt kérdés
Sokan írják hogy fölösleges lenne odamenni lányokhoz mert biztos hogy flegmán, bunkón elküldenék.De ezt miből gondoljátok?Ha teszem azt normálisan mennétek oda normális szöveggel akkor miért hiszitek azt hogy csakúgy elküldenének titeket melegebb éghajlatra?

2019. ápr. 26. 16:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Odamenni egy lányhoz.Kicsit elírtam.
2019. ápr. 26. 16:54
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

1.: Sok a lelki beteg, csicska gyerek. Ők nem mernek odamenni.

2.: Sok a realista. Pénz nélkül, 2 szobás lakásban a szülőkkel és közös szobában a tesóval...

2019. ápr. 26. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Hát tudod ez elég nehéz egy dolog pasi szemmel.Ha valaki nem magas és jóképű akkor meg pláne...

Túl sok pofont kaptunk már a próbálkozásokbtól és az ember lassan bele is tud fáradni az egészbe.A visszautasitás mindig kellemetlen.Pláne ha egy szórakozhelyen ,ahol aztán mások cinkelnek ha lekoptat egy lány.Eléggé őnbizalom romboló tud ez az egész lenni.

Gondolj bele ha te ráirnál 10pasira fb-n és abból 2-3 irna csak vissza,persze azok is leráznának téged.neked sem esne jól..

2019. ápr. 26. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a válaszolókat. Relatív minden csinos csajra ráírnak, tehát a nő nem azt érzi, hogy ő egy különleges, hanem csak azt, hogy egy újabb valaki, akinél bepróbálkoznak. Iszonyú kiábrándító, nekem sem kéne ilyen.
2019. ápr. 26. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Én csak egy lányt szeretek hozzá oda ennék ha azt akarná mást meg nem áltatok
2019. ápr. 26. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár inkább férfi vagyok, mint fiú, de igen, elég időpazarló taktika valakihez odamenni és egyszerűen megszólítani, és nem azért, mert felgma, bunkó (van ilyen is persze).

Viszont sokkal gyakoribb az alábbi:

- van pasija, eleve nem akar ismerkedni

- nem jössz szimplán be neki, ha vált is veled 1-2 kedves szót, gyorsan lelép.

- kiderül, hogy bár jól nézett ki, de 2 értelmes szót nem tud szólni.

És ezt ne úgy képzeld el, hogy kifogsz 2-3-at mindegyik kategóriából, hanem úgy, hogy akár százával is foghatod ki a fentieket, anélkül, hogy egyetlen telefonszámhoz jutnál.

Az egész olyan, mintha minden nap felülnél a biciklire, elesnél 5x, és hónapok, akár évek múlva sem jutnál el 2 méterre sem esés nélkül.

Egy épeszű ember ezt egy idő után feladja, megállapítja, hogy a biciklizés nem az ő sportja, keres mást az életében.

Aki viszont éveken át újra és újra visszaszáll, és újra és újra minden fejlődés nélkül összetöri magát, az valamilyen komoly pszichés problémával küzd, mániákus, etc.

Megértem, ha azt tanácsolják a nők, hogy 1-1 ilyen kudarc után újra kell próbálkozni, 5-10 csalódás után én is azt tanácsolnám, de gondolj bele, hogy van akinek évek óta az összes ilyen próbálkozásra elutasítás a válasz (függetlenül attól, hogy kedves, vagy bunkó volt az elutasító).

A társkeresőknek legalább annyi előnye van például, hogy ott papíron mindenki ismerkedni akar (tehát legalább az kiesik, hogy pasija van, nem akar kapcsolatot, etc), de ez a varázs is csak addig tart, amíg rá nem jössz, hogy a fent lévők legalább 80%-a csak hülye játszmákat játszik a többi fent lévővel (ál nickek tömkelege), vagy szimplán elhanyagolja a pasija, és így a neten keres ego tuningot.

És mindezt úgy mondom, hogy nekem azért alapjában véve megy az ismerkedés, voltak kapcsolataim.

2019. ápr. 26. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

"Nézd meg a válaszolókat. Relatív minden csinos csajra ráírnak..."

Ezzel nem értem mi a baj. A férfiak nem gondolatolvasók. Nem mindig tudjuk, kinek tetszünk. Buliban is mindig odamentem jópár csajhoz. Aknek nem tetszek elutasított. Akinek tetszettem , jött táncolni. De azt ne várja már el senki, hogy ránézésre tudjam, ki az az 1 lány akinek bejövök.

Abban egyébként van igazság, hogy sok csaj bunkón hajtja el a pasikat. Azokkal nem kell törődni, ennyi.

2019. ápr. 26. 17:55
 8/13 Rockarc ***** válasza:
100%

Nem tudom mi ez a leszolitgatos mizeria, en sosem uztem ezt a sportot, max fogadasbol. Vadidegenekkel a legnehezebb ismerkedni, tehat akinek se rutinja, se kiallasa, se dumaja nincs hozza, az csak lekoccol a nokrol, mind valami elcseszett poloska az ablakuvegrol. Cserebe nekiszalad 100* is.

Persze vannak olyan alkalmak, amikor ismeretlennel all szoba az ember, de az marhara nem arrol szol, hogy a vegen az agyba vigye. Aztan ha dumaltunk egy jot, akkor utana mar lehet szamot cserelni, randit megbeszelni stb, de nem a cel nem az volt, hanem peldaul az, hogy ott volt ures hely a vonaton, a fesztivalon az asztalnal stb. Ez az ismerkedes. Es fuggetlen a masik nemetol, koratol stb.

Volt olyan is, hogy a kocsmaban leultunk random oregekkel dumalni, Marlborot csereltunk Munkasra, aztan az egyik rendelesnel derult ki, a penztarcajaban volt egy kep, hogy velem egykoru lanyunokaja van. Utana meg azt ecsetelte, hogy milyen csenevesz fiukkal jart a lany, es mennyivel jobbak lennenk naluk a haverral. Meg is dumaltam vele, hogy masnap hozza el billiardozni.

Igazabol azt akartam ecsetelni, hogy az a fajta direkt ismerkedes amit eroltetni akarnak itt egy paran, az nagyon gaz. Par kiveteltol eltekintve ritkan jar pozitiv eredmennyel, de az sem mindenkinek. Ugyanis rohadtul tolakodonak hat, hogy pofa alapjan kiszrutad a tomegbol es beprobalkozol. Ismerekedni lehet es kell is barhol, barmikor, barkivel. Aztan ha ott egy tarsasagban talalkozol valakivel, aki tetszik, ott mar lehet kotetlenul beszelni vele es tovabb fuzni a szalakat.

43F

2019. ápr. 26. 18:15
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem gondolom, hogy minden lány bunkó módon utasítana el akikhez odamennék. Ettől függr
2019. ápr. 26. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy minden lány bunkó módon utasítana el akikhez odamennék.

Ettől függetlenül fölösleges odamennem bármelyikhez, mert tudom, hogy úgyis elutasítana.

29F

2019. ápr. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!