Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg olyan nehéz dolog odamenni egy mint ahogy itt az oldalon írják?
Figyelt kérdés
Sokan írják hogy fölösleges lenne odamenni lányokhoz mert biztos hogy flegmán, bunkón elküldenék.De ezt miből gondoljátok?Ha teszem azt normálisan mennétek oda normális szöveggel akkor miért hiszitek azt hogy csakúgy elküldenének titeket melegebb éghajlatra?2019. ápr. 26. 16:52
11/13 anonim válasza:
Ha nem veszi a lapot és nem küld jeleket, akkor minek lépjek felé? Azt fogom tudni, hogy biztos hogy nem jövök be neki, mert szinte átlagosan viselkedik.
12/13 anonim válasza:
Had írjak lányként. Egyszer a villamoson utaztam egy sráccal és észrevettem, hogy nagyon néz. Leszállt utánam a villamosról bemutatkozott(mondta h igazából pár megállóra lakik), de hogy nagyon megtetszettem neki.
Mivel van barátom finoman(semmiképp sem bunkón!) visszautasítottam.
Sajnos mivel én is bátortalanabb vagyok nem mondtam neki, de utólag azt gondoltam róla milyen szuper tökös gyerek, hogy legalább mert kezdeményezni és, hogy szerintem ez nagyon díjazandó!
13/13 anonim válasza:
Ha a közelben van a barátnője, akkor tuti bukta a téma. Más helyzetben talán ha nem a lehengerlő stílussal közeledik a férfi a nő felé, akkor talán még lenne esély. de ez nagyon függ attól, hogy a nő épp milyen férfit szeretne maga mellé: kat, vagy nyuszit, vagy átlagost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!