Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennéd ha a Párod lelépne külföldre, és a nyakadba hagyná a lakáshitelt és minden ingóságát?
Van egy 25 milliós két szobás panel lakásotok ami svájci frankra vettél fel, ezt is ő akarta és rábeszélt téged. Fizetheted 50-60 éves kórodik .
Persze a hitel törlesztőjét ő abszolút nem állta.
De a lakás jó, csendes helyen van és rengeteg munka van mindenhol, de neki a 250-350.000Ft nettó melós fizetések kevesek.
Kiment Németországba a barátaival, és már nem láttad két éve, a korona vírusra hivatkozott, hogy ö nem fog két hetett otthon lenni. Ja és vicc, hogy alig 100-al keres többet de azt is feléli.
Semmit nem küld haza.

1# Ez nem mese, nem mondom el kicsoda az érintet nekem. És egy előző kérdésben megkaptam, hogy mit foglalkozok mások életével.
2# igen
Akinek van hasonló története az ne tartsa magában.

Ilyen módon nem a párod..hanem egy sunyi bunkó.
Az ilyen hitelekhez 2 személy aláírása kell, szóval én a helyedben ezt célozgatnám neki. Miaz hogy 2 éve nem tud hazajönni? Ez valami vicc?
Szívből utálom az ilyen embereket akik képesek rászedni másokat hogy az egész életüket tegyék fel egy idióta hitelre és utána meg lelépnek mert nekik úgy tartja kedvük.
Hagyd el a francba az ilyen embert mert egy fikarnyi gondolatot sem érdemelnek,sem egy könnycseppet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!