Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mondanátok ilyet egy olyan nőnek aki egyáltalán nem tetszik? Többi lent.
Szeretném letisztázni hogy nem akarok kombinálni, NEM azért írom ki a kérdést, mert bármit is akarok az illetőtől, szimpla kíváncsiság és meglepettség áll a dolog mögött.
Pár napja összefutottam egy ismerősömmel, egy rendezvényen akit már rég láttam.
És úgy köszönt hogy "Szia gyönyörűm!"
Teszem hozzá, amúgy jóban vagyunk, kötetlen, laza hangulat volt tehát egyáltalán nem volt proli vagy parasztos a stílus ahogy mondta, de nem is ez a lényeg.
A kérdés: mondanátok ilyet egy olyan nőnek akit egyáltalán nem tartotok vonzónak szimpla jófejségből?
Vagy ha valaki egyáltalán nem tetszik, akkor még véletlen se, jófejségből se mondtok ilyet/hasonlót neki?
#3 nyilván valahol szándékos volt a túlzott modoroskodás. Amúgy rá sem jellemző. Ez olyan mintha poénból úgy köszönnék neki hogy jó estét uram vagy ilyesmi, de amúgy komolyan sose használnám.
De itt most csak a külsőre irányul a kérdés.
Ja és nem, nyilván nem úgy értem hogy ezzel most azt akarja kifejezni hogy tenyleg gyönyörűnek tart, nem erre akarom kihegyezni:D
Ennél szimplább ertelemben.
Ez csak egy szófordulat. Valószínűleg sokaknak így köszön.
Semmi köze a külsődhöz.
Amúgy meg baromi nyálas, sosem köszönnék így.
4, Ha nem jellemző amúgy rá és csak vicces akart lenni, akkor bármi lehet.
Én feljegyezném +1 jelnek, hogy tetszem neki a helyedben. Aztán hogy mi a szummája annak, ami fel van írva erre a képzeletbeli listára dönti el hogy mi a helyzet.
#6 nem akarok tőle semmit, kedvelem és vonzó is de ennyi, van más;)
Csak kíváncsi vagyok, mert én sose mondanék ilyesmit egy olyan férfinek (nyilván olyasmit amit férfiaknak szokás) akit nem találok jóképűnek/sármosnak/stb.
Ha kedves akarok lenni, vagy viccelni akarok valami régies megszólítással/kifejezéssel vagy épp szándékos túlzással akkor sem mondok olyat hogy de sármos vagy, ha nem gondolom komolyan.
#8 Igen, kíváncsi vagyok hogy vajon tetszem-e neki de NEM úgy hogy ő barmit is akarna, csak úgy mint masok. Hogy mint nő vonzónak talál-e. Ennyi:D
Jól esne-e? Igen!
De ezen kívül nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!