Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, itt a strandszezon, meg úgy egyáltalán: szőrös v. borotvált mellkas tetszik a férfiakon?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 11:41
1/7 anonim válasza:
Amilyen ő természetesen, de igaziból ha már választani lehet a kozepesen szőröst választom... (pici szőr a mellizmai között, csík a köldöke alatt)
2/7 anonim válasza:
Én speciel nem szeretem a szőrös férfiakat. Mármint a mellkason és a háton utálom.
3/7 anonim válasza:
Kinek mi áll jól.
De tényleg. Volt már vízilabdázó barátom, akinek a testén szó szerint semmi szőr nem volt sehol.
De volt macis barátom is, akinek meg jól állt a szőr a mellkasán.
Ez nagyon emberfüggő.
4/7 anonim válasza:
Én azt mondtam mindig,hogy szőr nélkül, aztán van egy szőrős párom. :)
5/7 anonim válasza:
én is így voltam, hogy szőr nélküli pasiról álmodtam ezzel szemben a valóság, hogy nagyon szőrös a barátom :D
6/7 anonim válasza:
Hát ha szép izmos legyen borotvált. De ha nem annyira vagy nem izmos maradhat szőrös. De amúgy én ezt a férfira bízom mivel a szőr amikor kinő akkor szúr ergo úgy is hagyhatja.
7/7 anonim válasza:
Nekem valahogy hiányzik a szőr az igazi férfiakról..
"közepesen" szőrös testet kedvelem, az sem jó már, ha valaki úgy néz ki, mint egy jeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!