Egy önbizalomhiányos lány általában melyik férfi típusnak tetszik? Tetszik egyáltalán a férfiaknak?
Hogyan fejeződik ki, hogy önbizalomhiányos?
A sarokban gubbaszt és nem szól senkihez? Az nem jön be.
Vagy normálisan viselkedik, csak egy kiló vakolattal keni be magát, mert csúnyának gondolja magát? Abból nem lesz baj a férfiaknál.
Attól függ milyen gyakorlatban. Barátnőm önbizalomhiányos, de teljesen normális, kedves, nyitott és megértő.
Regen örültem az önbizalomhiányos lányoknak, mert arra gondoltam hogy normálisabbak, hiszen csendesebbek és talán többet gondolkodnak, mint a többi lány. Hát a többség semmivel se jobb, hiába magába forduló. Szóval nem annyira számít, milyen betegsége van, ember függő hogy bejön e vagy sem.
Nekem volt mar, hogy nagyon bejott egy visszahuzodo, onbizalomhianyos csaj. Egyszeruen nem tudtam hogyan kozelitsem meg vagy hogy mikent reagalna a kozeledesemre. Ez volt vele a legnagyobb baj.
24/f
Azt érzékelem, hogy egy nagyon extrovertált pasi fel tudja pörgetni őket, de érdekes módon egy introvertált férfi is, mert a 2 intro közül az egyik dominánsabbá válik, így egy szinten kiegészítik egymást.
Én is önbizihiányos hapsi vagyok.
azoknak, akik széditeni akarnak egy gyanútlan lányt, hogy lefektethessék
azoknak, akik önimádóak, és önmaguk imádatához keresnek valójában társat, nem kölcsönös kapcsolathoz
azoknak, akik maguk is csendesek, visszahúzódóak, vagy valamilyen oknál fogva rosszak az esélyeik a nőknél
azoknak, akik érzékeny érzelmes lelkivilágú pasik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!