Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 39 éves liftes férfi...

Egy 39 éves liftes férfi akinek tetszem miért kapcsolja ki messengeren minden ok nélkül a chatet nekem és ő is tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Én kérdeztem meg tőlle hogy bejövök neked és igent mondott. Nagyon normális a pszichiátrián (liftkezelő) de van amikor őrá is rájön az 5 perc. Lehet irni akart nekem valakit csak beparázott attól hogy mit fogok válaszolni és ezért kapcsolta ki a chatet hogy ne tudjak neki irni. Bunkók kíméljenek. 22/L

2019. jan. 22. 15:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet, hogy azért kapcsolta ki, hogy ne írogassanak mindenféle hülyék a pszichiátriáról? :D
2019. jan. 22. 15:28
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

Majd negyven éves férfival,nem érdemes kikezdeni, ezzel te is tisztában vagy.

Bár tény és való,hogy a nők a maga biztos, egzisztenciális férfit tartják valamire, ez nekik imponáló a szemükben. Bár liftesként dolgozik, így nem biztos,hogy te azért vagy oda...

2019. jan. 22. 15:38
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Jah és nem válaszoltam a kérdésedre! XD
2019. jan. 22. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Pszichiátria...ez mindent megmagyaráz mindkettőtök szempontjából. :D
2019. jan. 22. 15:41
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Szétröhögöm magam ezen a kérdésen komolyan. 😂😂😂
2019. jan. 22. 15:48
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindenki szereti a chatet. Most már tudod, hogy tetszel neki, menjél oda hozzá! Még az is lehet, hogy kikapcsolja a liftet is, mikor benne vagytok kettesben. :)
2019. jan. 22. 16:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell értened nem egyszerű a liftes élet. Egyszer fent, egyszer lent.
2019. jan. 22. 16:35
 8/18 A kérdező kommentje:
@1 nem szoktam neki irogatni már nagyon régóta és sose voltunk kettesben a liftben mindig volt ott ápoló velünk.
2019. jan. 22. 16:44
 9/18 A kérdező kommentje:
@2 Bár liftesként nem hiszem hogy te azért vagy oda. Ezt fejtsd ki bővebben lécci mert nem vágom mire gondolsz egyszerűen nem értem. Mondtam hogy bunkók ne irjanak ide erre csak azok jönnek hát kösz bakker....
2019. jan. 22. 16:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Mivan ha véletlenül kapcsolta ki a chatet amikor ráment a chatablakomra mert visszaolvasta a korábbi üzeneteket? 😀😑
2019. jan. 22. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!