Egy 39 éves liftes férfi akinek tetszem miért kapcsolja ki messengeren minden ok nélkül a chatet nekem és ő is tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Én kérdeztem meg tőlle hogy bejövök neked és igent mondott. Nagyon normális a pszichiátrián (liftkezelő) de van amikor őrá is rájön az 5 perc. Lehet irni akart nekem valakit csak beparázott attól hogy mit fogok válaszolni és ezért kapcsolta ki a chatet hogy ne tudjak neki irni. Bunkók kíméljenek. 22/L2019. jan. 22. 15:16
11/18 anonim válasza:
Nem Amerikában vagy vazze,hogy a diliházban külön liftes legyen,érteni ezt magyarul ? Milyen filmben láttad ezt a sztorit ? Ja,hogy kamuzol miközben a házi feladatot kellene írni ? Car ügy !
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó pedig ez így van. Legalábbis a Szekszárdi pszichiátrián igen. Nincsenek ilyen filmek ugy hogy jo vicc volt. 😂😂😂😂
2019. jan. 22. 18:25
13/18 anonim válasza:
Az is megérne tőled egy kommentet, hogy miért jársz a pszichiatriára. 🤔 Talán bolondokkal nem kezd a férfi.
14/18 A kérdező kommentje:
Mert vannak olyan mentális betegségeim utolsó.... Sajnos. 😢😭
2019. jan. 23. 08:22
15/18 A kérdező kommentje:
@11 már rég nem járok suliba pont ezért a betegségeim végett plussz le vagyok százalékolva a rokkantságomra úgy hogy ezt most nagyon elhitted és elkotródhatsz innen amíg szépen mondom/irom. 😎😏😐😑😊😉😃😂😂😂😂😁😀😒😤😟😢😞
2019. jan. 23. 12:37
16/18 anonim válasza:
Na mi lett? Beszéltetek azóta?
17/18 anonim válasza:
"Mivan ha véletlenül kapcsolta ki a chatet amikor ráment a chatablakomra mert visszaolvasta a korábbi üzeneteket?"
Annyira nem hülye, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!