Mona Lisát szépnek látod, mint nőt?
Figyelt kérdés
(Vagy: mit látsz rajta szépnek?)
Kort, nemet is kérek, köszi!
2019. máj. 13. 12:52
2/13 anonim válasza:
Nem igazán.
1. Magas homlok, kellemetlenül találkozik a vékony szálú hajjal, kopaszodás hatását kelti.
2. Borotvált szemöldök. WTF.
3. Hegyes orr, hegyes áll, de pufi arc. Mintha Shakespeare hízott volna egy kicsit, csak a körszakáll hiányzik.
4. Toka.
5. Nincs melle, az is lóg.
6. Tömpe, pufók ujjak és kéz.
3/13 anonim válasza:
Nem szép, és biztos vagyok benne, hogy senki sem látja szépnek, nem azért híres, hanem a mosolya miatt.
4/13 anonim válasza:
Elvileg lehetséges, hogy nem is nőről mintázták.
5/13 anonim válasza:
Én azt olvastam, Da Vinci saját magáról mintázta. Meg hogy elvileg gyakorta öltözött be nőnek. 😐
6/13 anonim válasza:
A szépség relatív.
Egyetlen dolog biztos csak, hogy "ő" a legdrágább nő a világon.
7/13 anonim válasza:
#5:
Nem kell minden baromságot elhinni, amit a neten olvasol.
8/13 anonim válasza:
7. Ki mondta, hogy biztosra veszem, hogy így volt? Idióta.
9/13 anonim válasza:
Azért ilyen fura, mert egy nő kétféle arca van egy arcon. Ha az egyik arc felét letakarod középen az orr felénél és azt a képet tükrözöd a másik felére egy kellemes női arcot láthatsz. A másik oldalával is megteheted, ott mosolyog. Úgy jöttem rá erre, hogy az egyik szeme nagyobb és szélesebb. Ha lefotózod magad és az arcod egyik felét a másik felére tükrözöd, mindkét esetben vicces eredményt kapsz, mert egy arcból dolgozol. Lisa arcképe két kép vagyis két arc összeillesztve. Egy transznemű nő, kár hogy nem borostás. A fejet és a húsos testét egy igen gazella nyak tartja, ilyen pufi archoz libanyak? A kezei? Olyan mitha egy gyermeké lenne. A haja az jó. Persze paróka, mert kopasz.
10/13 anonim válasza:
Nem.
Lehet,hogy akkoriban szépnek számított,de most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!