Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Föl tud állni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Föl tud állni olyan lányra nektek, aki egyáltalán nem tetszik?

Figyelt kérdés
És folytatnátok ilyen lánnyal párkapcsolatot?
2016. aug. 10. 08:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarok faroknak tűnni, de egyszer a nők 80%-a vállalható.

Párkapcsolatot viszont csak olyan lánnyal alakítanék ki, aki nagyon tetszik. 23/F

2016. aug. 10. 08:54
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Jól mondja az egyes. 1 menetre a legtöbb nő jó.. párkapcsolatra már nem mindegy.
2016. aug. 10. 09:07
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Ahhoz, hogy ne álljon fel nagyon rondának kell lennie és ápolatlannak. De kapcsolatot nem tudnék olyan lánnyal alakítani aki nekem nem tetszik.
2016. aug. 10. 09:07
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok állat, hogy az ösztöneim irányítsanak, ezért tudok parancsolni a farkamnak. Meg amúgy mit érek vele, hogyha meglátok tömegben egy lányt, aki bejön nekem és elkezd lengedezni a pélóm?:'D Merevedés nélkül is el tudom dönteni egy lányról, hogy tetszik vagy sem és megtudom tippelni, hogy alkalmas lenne párkapcsolatra vagy sem, ezek nem függenek össze egymással.
2016. aug. 10. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Küldj képet privátban!:)
2016. aug. 10. 09:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem.. S

De sokan vannak akik belemennek ennek ellenére is, valahogy össze szedik magukat.

2016. aug. 10. 10:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát... Azt hiszem igen, de nem lenne ez így túl jó. Bár ez akkora paradoxon... "Ne legyenek igényeid" mondogatják, de azt is, hogy "ne legyél olyannal aki nem jön be". Akkor most mi van?
2016. aug. 10. 10:49
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Mit takar az egyáltalán nem tetszik?

Tudok neked mutatni szimplán jellegtelen, szarul öltözködő, szürke lányt és csinosan kinézni akaró, még sminkelni sem lusta, elhízottat is.

Az első esetben felállna, de a másodikban soha, pedig gyanítom, hogy a nők 90%-a a másodikra mondaná, hogy a vonzóbb.

2016. aug. 10. 11:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a fallosz úgy működik, hogy ha dugás közeli a helyzet, akkor feláll, hacsak nem valami egészen visszataszító a nő.

Ennek viszont semmi köze a kapcsolthoz.

2016. aug. 10. 11:09
 10/19 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy férfi komoly kapcsolatban van velem több, mint egy éve és mindig mondja, hogy imádja velem a szexet, akkor biztosan tetszek neki?
2016. aug. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!