Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyemben szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben szakítanátok?

Figyelt kérdés

A barátommal az egyik nap megakartam szépen beszélni az egyik problémámat, kérdeztem tőle, hogy mi a baj, erre mondja, hogy már szinte az agyára megyek. Mindent csak hárít, semmiről nem lehet vele beszélni. Sőt azt mondta, hogy mikor dolgozik, semmi ilyen dolgot ne említsek, meg, inkább ne akarjam tudni, hogy milyen az ha felidegesítem. Nem élünk együtt, így ezeket a dolgokat telefonon beszéltem vele.

Sőt ma amikor egy programot kitaláltam, akkor mondta, hogy mit gondolok neki semmi nem kerül pénzbe, holott eddig semmilyen programra nem vitt, esetleg egyszer egy étterembe. Azt mondja mit gondolok, neki az égből hullik csak úgy a pénz. Amúgy egy közeli helyen lévő kirándulásra gondoltam. Szerinte én is meghívhatnám őt valahová vacsizni. De amúgy mivel ritkán tudunk találkozni, hetente 2 napot töltünk együtt.

Azt mondta hálát adhatok az égnek, mert ő itt van nekem. Ő csak a közös életünkre gyűjt.

2021. júl. 10. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

10, Ez általában nem úgy működik, hogy az egyik maga az ördög a másik meg az ártatlan áldozat. Amikor így festi le valaki a kapcsolatát amiben ő részt vesz, akkor mindig felmerül bennem a gyanú hogy nem tanácsot csak sajnálatot vár.

Persze, persze te vagy az áldozat és mindenki a te bőrödre vadászik. Az egyetlen hibád az a túl nagy szíved. Lárifári. 🙄

2021. júl. 10. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Igen ezt is értem, de ezért is írtam, hogy egy kívül álló pont nem fog tudni reális választ adni főleg úgy nem ha mind a fiú mind a lány részéről vannak gondok.

2021. júl. 10. 13:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Mások kérdésébe nem kötözködtök így bele, mint az én kérdésembe. Pedig ezek a különböző álláspontok más kérdéseknél is felmerülhetnének.
2021. júl. 10. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Hálát mi? XD

Nyomorult.

2021. júl. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!