Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a helyemben?
Februárban az anyja nagyon elkezdett csesztetni ( adjam el a házam, építkezzünk a párom telkére , DE páromnak nem kell haza jönnöm No-ból, meg nálam ( másfél.óra Miskolc, milyen messze lesz anyukától) oké ezt lenyeltem ( de. Az volt h " anya nem.úgy gomdolta meg ne bántsam már... Oké)
Aztán azóta nem is nagyon beszélgetünk. Másfél hetente egyszer próbál " békülni" oké. Belemegyek aztán elvagyunk de összeveszünk mert ő kijelentette h a február helyett ő már idén nem költözik haza magyarul ha látni akarom akkor költözzek én ki. Augusztus óta vagyunk 1üt, ebből 2x 2 hétre láttam úgyhogy ên utaztam ki No (első talin is ên mentem ki No...)
Nem szeret csak hülyít ugye? Szerintetek is???
Már kezd oszlani nálam a rózsaszín köd...
Ja és pl kb 2-3 naponta nap vêgên TALÁN keres h "szia mizu kicsim?"
Én hiába írok nem nézi de videó hallom h folyton pötyög mindenkinek vissza
Bocsi katyvasz de leittam magam itthon
Köszi #2
"Augusztus óta vagyunk 1üt, ebből 2x 2 hétre láttam"
Ebben hol van a kapcsolat egyáltalán ? Ez max egy kaland. Meg a házas dolog is wtf ?
Mi vaaan...?
Se füle, se farka, ellenben baromság úgy ahogy van. Lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!