Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Szakítanátok vele?
Egy régi videórészlet ugrik be: "Így élnek a romák" "Nem törődnek a körülményeikkel, az élethelyetükkel..."
Eléggé megszívtad, bár láthattaad volna előre milyenek is. A putri nem azért putri, mert szegények a lakói, hanem mert igénytelenek és nem zavarja őket az ami másokat igen"
Sosem voltam a hosszú kapcsolatok hívei. Mivel ez az első komolyabb kapcsolatom ezért sajnos elég naív voltam, mert nem láttam a "rózsaszín felhőtől".
20 éves voltam mikor össze jöttünk. Makacs, bolond, azt hittem hogy a jóindulatúságommal megváltom az egész világot. Hát nem így lett.
De még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. Help...!
Számomra az a leginkább megdöbbentő, hogy egy felnőtt férfi helyett veszel fel hitelt a saját nevedre, amit utána te fizetsz, nem vele fizetteted (nem érdekes, hogy neki nincs miből, oldja meg, ha már felveteti veled a hitelt). A nődnek meg egyébként igaza van- te csak egyszer-egyszer beszólsz neki, majd soha semmi következménye nincs a dolognak, soha semmi szankció nem követi, hogy még csak nem is törekszik neked segíteni. Akkor így miért is változna? A jelek szerint neked is megfelel, legalábbis eddig megfelelt a helyzet. Ha változást akarsz, akkor ennél komolyabban kell fellépni, nem ám csak megemlíteni meg "szóvá tenni".
És igen, mindenképp szakítanék vele, és ha megoldható, behajtanám tőlük a hitel teljes összegét, ha az eddig ráköltött pénzeket (rezsi, lakbér, tudjistenmi apróságok, mint pl kaja) már úgysem kérheted rajta számon.
És továbbra is csak döbbenten nézek, hogy hogy veheted fel egy semmirekellő ember nevében a hitelt. Hihetetlen. Anyámnak nem vennék fel hitelt, nemhogy egy olyan embernek, akit leírtál. Döbbenetes vagy.
ezzel az a baj, ha odadörrente a két cigánynak, hogy na munkára, nincs hitel!
Akkor most sovinisztáznák, önzőznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!