Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok vele? (lent)
Ma a párom lezárta a telefonját, és csak őt engedi be az arcfelismerő. Meg mutatta, és elmondta, h sohasem nézhetek bele..., (de eddig még nem tettem ilyet...)
Ez egyfelöl hasznos, mert ha ellopnák nem tudnak róla beszélni...
Másfelöl pedig sértő, h azt gondolja kutakodom utána.
Az is felmerült bennem, h mit titkol ennyire? Rá is kérdeztem... nem válaszolt...
Már nem tudok benne megbízni, és ezek szerint ő sem.
Van értelme ennek az egésznek? (vagy csak én fújom fel?)
Talán picit felfújod.
De ha sokszor csinál ilyet, akkor lehet, hogy le kéne vele ülni és hosszasan elbeszélgetni.
Az még hozzá tartozik, h hetek óta azzal piszkál, h van még valakije.
(Erre utaló jelek is vannak.)
Mondtam neki, h szeretem, de ha ő már nem, akkor menjen el. Felesleges ezzel játszania... Most meg ez a legújabb
Csak "viccelődik"... "vagy nem"... (ezt szokta mondani)
Olyan, mintha az egészet csak azért tenné, mert kisebbségi érzése van, vagy ő féltékeny... Mert valljuk be ha valaki elmondja, h van valakije akkor azt azért teszi, mert felvállalja, és tovább áll vele. Egyébként meg titkolná...
Tisztázni nem tudom, mert akkor felszívja magát, h nem bízom benne. (ez már többször megtörtént)Pedig nem gyerek már....
Ha ez a "van valakim" dolog csak poen, akkor ne keverjuk ide
en nem gondolom, hogy egy kis maganszfera szakitomok lenne... sot! Nincs kozod a telefonalasaihoz, smseihez es a meztelen nenikhez a galeriajaban:D ez az o maganelete, tiszteletben kell tartanod:) es neked ismkell lenniemilyennek!
Az ok, de idáig is meghagytam a magánszféráját.
És minden vicc féligazság, szóval nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!