Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a helyemben?
A páromnak lelki gondjai vannak,rossz időszakon megy keresztül.Mindig mellette vagyok,ha kéri-a nyakán nem lógok ,mert azzal csak ártanék szerintem-,de sokszor ordibál velem,csúnyán beszél velem,hozzám vágja,hogy nem érdekli,hogy vele vagyok-e vagy sem.
Ezek engem nagyon megbántanak annak ellenére,hogy próbálok higgadtan állni a dolgokhoz.
Mit tennétek?
Tényleg megértő vagyok,elnéző,de volt már,hogy elkezdtem sírni emiatt,amikor nagyon megbántott,erre csak azt kaptam,hogy kussoljak be...
Nem tudom.
Miattad van a lelki problemaja? Nem? Akkor szakitanek,azonnal.
Eltem mar en is ilyennel, nem sokaig birtam. Raadasul nem voltunk hazasok, nem veszitettuk el az otthonunkat, nem volt gyerekunk, szoval igazi megprobaltatas nem ert minket. Es belegondolva, h mi lesz ha igazan komoly gondok lesznek,inkabb kileptem.
Nem,nem miattam vannak gondjai,hanem az ő családjában vannak,amik "rányomták a bélyeget."
Szeretem őt,de ezek a hangulatingadozásai nagyon a kapcsolatunk rovására ment.
Nem tudom,hogy mikor változna meg a.helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!