Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a helyemben? Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Többször is elárult már a barátom. Nem megcsalásról van szó, (bár én már nem bízom benne ebben a tekintetben semm) hanem arról, hogy megígérte, megesküdött, hogy nem ad tovább valakinek valamit és majdnem mindig megszegi. Pl van egy veszekedésünk amit megígér hogy nem beszél ki és közös ismerősnek elmondja. Ilyenek. Vannak köztük nagyobb dolgok is ,amire kifejezetten kértem, ne adja tovább. Mégis elárult. Emiatt sem tudok már abban sem bízni, hogy nem csal meg. Ha ebben hazudik, másban is.
2020. márc. 3. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Azért a kettő ugye tudod, hogy nem reális? Nincs köze a két dolognak egymáshoz túlzottan. Ahogy nők között is vannak pletykásak, egyszerűen a pasid is az.

Megértem, hogy olyan dolgokat fecsegett ki, ami neked nem esik jól, de te választottad őt. Azaz, ezzel azt akarom mondani, hogy te is teheted ki, mi nem.

De ha "boldog" vagy mellette, akkor maradj vele nyugodtan még pár évig.

2020. márc. 3. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha a párom elárulja a bizalmamat, akkor ott fel is út, le is út. Ráadásul nem egyszeri botlásról van szó, amit még meg lehet beszélni és bocsátani, hanem folyamatos hazugságról.

Én igen, szakítanék.

2020. márc. 3. 10:30
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Nálam anyámmal volt ilyen probléma, azt csodálkozott, hogy nem mondtam el neki semmit egy ideig. Baromi sokáig tartott, mire be tudta bizonyítani, hogy nem kotyogja el mindenkinek, aki szembejön az utcán.

Szóval megértem a problémád. Én a helyedben szakítanék, nem hiszem, hogy megérti a problémád.

2020. márc. 3. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk az ember a parkapcsolatban tortent veszekedeseket altalaban megvitatja a barataival. Teljesen normalis.
2020. márc. 3. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

4.-nél a pont.

Barátok közt alap, hogy kibeszélik a veszekedésed, a cumizásod, az anyádat, ....

2020. márc. 3. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Szakítnék vele,éretlen.
2020. márc. 3. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Röpülne nagy ívben. Ez így tetszene, akkor össze hívnám az ismerősöket és nekik mondanám el és nem a párommal beszélném meg négy szem között. Még jó hogy nem akar bedobni a közösbe pár éjszakára.
2020. márc. 3. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja, elfelejtettem, hogy a csajok nem beszélik ki a pasijukat.
2020. márc. 3. 12:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Az esik a legrosszabbul, hogy az utolsó pillanatig tagadta, hogy bármit is elmondott.
2020. márc. 3. 13:17
 10/12 A kérdező kommentje:
És ezek valóságos titkok, nem kis ügyek... megbíztam benne, szinte mindent elmondtam neki
2020. márc. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!