Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja a nő, hogy a méret a lényeg?
3-as Ez szánalmas. Mindegy mit mesélnek neked, hiszen nincs tapasztsztalatod. Vicc, hogy lemondod a randikat, nem is próbálkozol!
Ha szexeltél volna valaha, tudnád, hogy az átlagos szerszámod az átlagos nőknek megfelel, vagyis 80-90%-nak. A baj ott van, hogyha nem tudod használni. És mivel nem is próbálkozol esélyed sincs fejlődni.
#10 19:02
Ebből a két jellemzőből a 30 centi a rossz
Brr, belegondolni is fáj
Amúgy nekem a TV-m nagyon gáláns és csípem azért, mert erőfeszítést eszközöl a motiváció érdekében amikor bekapcsolom a mediakütyümet! 😅
(Szerintem nem gond, ha az ember tud humorizálni a "problémáján")
Szerintem ehhez már nagyon kicsinek kell lennie annak a faroknak.
És szerintem az is normális, hogy megfelelő mérettel is ki akarja tömetni magát. Itt amúgy nehéz lehet a nőknek, írom ezt férfiként. Volt nekem is ilyen, hogy nagy lógócsöcsű csajom volt, de akartam kr.ni egy feszes csöcsű csajjal, úgyhogy elmentem prostihoz. De attól még szerettem a csajomat, elhagyni semmiképp nem akartam emiatt.
És 30 nő ezért hajtott el? Gyere bújj ide a vállamra, és mesélj, és ne az ismerőseid sztoriját..
Ha 30 nővel szexeltél (volna), akkor eleve nem érdekel az adott nő, csak trófeát gyűjtesz. Nem a méreted nem felelne meg, hanem a kapcsolathoz való hozzáállásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!