Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy elvált, gyerekes, munkanélküli nővel?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 17:39
11/20 anonim válasza:
Mit értünk összejövés alatt? Amikor az apánál van a gyerek felugrik hozzám szexelni?
12/20 A kérdező kommentje:
Nem szexkapcsolat, komoly kapcsolatot keresek.
2021. júl. 1. 18:25
13/20 anonim válasza:
amilyen szeretethiányos vagyok, könnyű lenne velem összejönni
csak sajnos szarul nézek ki
14/20 anonim válasza:
Biztos h nem. Nem fogom megoldani az életét.
15/20 anonim válasza:
Én is így vagyok jelenleg, ha budapesti vagy, menjünk együtt pasizni.
Nem tudom megoldani a nyári felügyeletet, ezért nem tudok dolgozni..
Én vagyok olyan szexi(tudok olyan szexi lenni), mint a csaj a fotón, alakom, arcom megvan hozzá.
16/20 anonim válasza:
Számomra nem ez a fontos. Ezek csak ideiglenes dolgok. Ha egyébként szimpi az illető, miért ne?!
17/20 anonim válasza:
Ha úgy néz ki, mint Grace Kelly, csak nagy kerek seggel, és úgy meg van őrülve értem, hogy leesik a bugyija, ha rámnéz, akkor talán igen.
Miután egy lakás árát fizettem már ki életemben különböző nők támogatására, semmilyen más esetben nem jönnék össze munkanélküli nővel, soha, semmilyen körülmények között.
18/20 A kérdező kommentje:
15-ös sajnos vidéki vagyok.
2021. júl. 2. 01:48
19/20 anonim válasza:
Eltartanék +2 embert? Legfőbb vágyam.
20/20 anonim válasza:
Ilyennel jöttem össze...
de legalább szerelem az van, és az életemben nagyon régen volt már ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!