Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elkíséritek a párotokat orvoshoz?
1. Nem jövök össze ideggyenge nővel
2. Ha nagyon muszáj és ráérek elmegyek vele igen
2021. jún. 30. 00:20
Nem nagyon szokott elkísérni, mert elég kötött a munkaideje, én meg általában délelőttönként megyek orvoshoz ha kell. De pl ha nem tudom, hol az a rendelő, akkor hétvégén beáldoz rá egy napot, és megmutatja nekem az útvonalat, elmegyünk együtt, megjegyzem az utat és akkor már nincs gond (borzasztóan tájékozódom szóval nekem kell hogy előre tudjam, mi merre). Most az oltópontot nem tudtam hol van, de eljött velem, megmutatta és az oltás napján már mentem simán egyedül. Oda elkísérni nem lett volna értelme, mert nem engedték volna be úgysem. De ha nagyon kérném, vagy ha belefér az idejébe akkor természetesen eljön velem.
2021. jún. 30. 01:10
Szerintem rohadt gáz elkísérni, nekem nő kell nem kislány. Leszámítva, ha olyan komoly dolog lenne, mint pl. agyműtét, rák, belsőszerv csere, stb.
2021. jún. 30. 05:15
Miért is ne lenne normális dolog? Ha megkér, akkor elkísérem.
2021. jún. 30. 05:17
Persze, hogy elkísér, ha megkérem. Mondjuk én szimplán parából ritkán kérek ilyet. A nőgyógyásztól én is rettegtem, három napig taccsra vágott, amíg nem találtam most vègre egy normális dokinőt, akinél nem gáz. Én inkább praktikussági okokból szoktam kérni, mivel én nem tudok vezetni. A nőgyógyász pl. 40 perc séta oda, 40 vissza, ő egy évben elvisz 5 perc alatt kocsival, vár rám 20 percet és hazamegyünk (együtt élünk). Vagy most lesz Pesten fogászati kezelésem, betömegközlekedek, de eljön majd értem, mert ez egy jó órás foglalkozás lesz, és ő sem akarja, hogy totál kábán biflázzak haza ebben a hőségben, a légkondimentes vonattal. Oltásra is elvitt, mert a háziorvos még tömegközlekedve is elérhetetlen, és amúgy se akarta, hogy ha rosszul lennék, segítség nélkül maradjak. Oda amúgy én is elkísértem, hátha. Meg ha ő kérne meg, hogy bármi miatt menjek vele, mennék.
2021. jún. 30. 06:32
Teljesen természetes dolog főleg, ha félsz és kell a lelki támogatás. Mások véleményével meg ne foglalkozz, lehet a barátnődet a párja a sarki boltba nem kíséri le, és neki ez lett a normális felfogás. Vagy csak irigy.
2021. jún. 30. 09:39
Volt hogy elmentem vele, ha épp arról volt szó. De nem jellemző, mert alapvetően nincs rá igénye, egyébként se nagyon jár orvoshoz egyikőnk se. De ő is jött már el velem.
2021. jún. 30. 13:17
A férjem mindig, mindenhova elkísér. Tavaly az egyik orvos meg is dicsérte, hogy milyen rendes dolog, hogy elkíséri a feleségét. Tényleg, kivétel nélkül mindenhova, főleg vérvételre, mert azt nem tudom egyedül abszolválni. De ott már ismernek engem, szóval behűtött vízzel és lehajtott ággyal várnak.
Ui: szerintem az nem ideggyengeség, amikor leveszik a vért és nem látsz, nem hallasz, olyan a színed, mint egy két hetes vízihulla, hanem rosszul vagy, bocs.
2021. jún. 30. 13:29
Mi oda-vissza elkísérjük egymást, ha felmerül a rosszullét. Pl. (bármiféle) oltásra, vérvételre természetes, hogy kísérjük egymást. Meg a páromnak kell járnia évente neurológushoz, ott olyan 4-6 órát szoktunk várakozni, nem akarna egyedül menni mert megőrülne az unalomtól. :D
Ha pl. köhögéssel el kell menni a háziorvoshoz, oda egyedül megyünk.
2021. jún. 30. 16:12
További kérdések: