Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méltányos lenne e kasztráltatni a férfiakat akik erőszakot követnek el nőkön, milyen hátrányai, milyen előnyei lennének?
"Ha rajtam múlna a nemi erőszak büntetése akkor a hamisan vádló nő ugyanazt a büntetést kapná mint az erőszakot elkövető férfi.
Egy nő bemegy a boltba és húszezressel fizet.
- Hölgyem ez a bankjegy hamis.
- Akkor engem az előbb megerőszakoltak." Én meg a hozzád hasonló himsovin, nőgyűlölő férgeket büntetném. 😊
Kifejtenéd hogy miért hímsoviniszta az ha elvárom az államtól az arányosság elvét.
Emlékszel arra az esetre amikor egy részeg tizenéves ribinek próbáltak segíteni a mentősök és megvádolta őket ?
A mentős fiúkat felfüggesztették, meghurcolták, megalázták. A lány milyen büntetést kapott ? Na én adtam volna neki 5 év letöltendőt ahol elgondolkodhatott volna hogy máskor mit hazudozik.
En inkabb az incelek kemiai kasztraciojat tamogatnam, 18 ev felett, onkentes alapon.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!