Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, hogy szarul nézek ki. Nem lehet kasztráltatni magunkat anélkül, hogy fájna és hülye magas hangunk legyen?
Rettenetesen elegem van abból, hogy bármit csinálok a külsőmmel, lehet akármilyen frizurám, ruhám, a nekem tetsző lányok egy adag trágyának néznek, már ha rám néznek egyáltalán. Elegem van az egész nemiségből, meg akarom szüntetni az állandó késztetést, hogy lányokkal foglalkozzak, mert nem vagyok elég jó nekik.
Ne értsetek félre, megértem, hogy vannak elvárásaik: mindenkinek vannak. Csak magamat utálom ezért...
Én is utállak, hogy kecskét meg vasmacskát adsz meg kulcsszónak.
így szerencsétlenek akik ezekre keresnek majd a te hülye nyavalygásodat találják ...
jó most nem foglalkozok ezzel ki kinek jön be dologgal,, de ehez nem kell kasztráltatnod magad (ja egyébként a műtét értelemszerűen fájdalommentes, mivel valszeg elaltatnának) egyszerűen ha már ugyis ennyire mind1 neked, szard le az egészet és foglald le magad mással
igy nem kell kasztráltatnod magad és hangod is lesz, legalább igy elmehetsz sperma bankba kis moneyért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!