Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, hogy szarul nézek ki. Nem lehet kasztráltatni magunkat anélkül, hogy fájna és hülye magas hangunk legyen?
Rettenetesen elegem van abból, hogy bármit csinálok a külsőmmel, lehet akármilyen frizurám, ruhám, a nekem tetsző lányok egy adag trágyának néznek, már ha rám néznek egyáltalán. Elegem van az egész nemiségből, meg akarom szüntetni az állandó késztetést, hogy lányokkal foglalkozzak, mert nem vagyok elég jó nekik.
Ne értsetek félre, megértem, hogy vannak elvárásaik: mindenkinek vannak. Csak magamat utálom ezért...
Nem maguktól sétálnak oda. Egy idő után halványulnak a rossz emlékek, előjön a remény, és újra nekivágok. Elvégre ezt hallani mindenhol: ne add fel!
Viszont már fel szeretném adni, mert mint mondtam, ez már kihat az élet más területeire is.
Jaa nahát eddig tökre nem igy áltam hozzá,, oooh igy mindjárt más..
Aha és? Te meg egy tehetetlen ..hülye vagy? Akkor meg szard már le a lányokat, nem, ne utàld őket, csupán ne foglalkozz velük, ugysincs esélyed add fel stb. ennyi eszed csak vam, Képzeld nem mindenkinek van barátnője, és ha jön a hyper-szexuális vàgyad verd ki.
Amúgy meg akkor menjél már azt jegyeztesd elő magad akárkinél az ingyem műtétre
Eddig nem "rinyáltam" semmit, és nem adtam fel, hanem próbálkoztam. Mégsem voltam vonzó senkinek. 24 évesen koromra összesen egy nővel voltam, aki talán távolról megközelítette azt a szintet, ami már tetszik.
Egyébként köszönöm a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!