Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Méltányos lenne e kasztráltatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méltányos lenne e kasztráltatni a férfiakat akik erőszakot követnek el nőkön, milyen hátrányai, milyen előnyei lennének?

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Férfiként azt mondom, méltányos büntetés lenne persze csak abban az esetben ha 120%-ban bizonyítható az erőszak..
2021. jún. 26. 15:05
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Törvényileg nem, egyénileg meg mindenki magának dönti el, hogy mi az igazságos, persze ez nem azt jelenti, hogy meg is teheti/meg kell tennie.

De nem gondolod, hogy a bűntettnek egyenértékűnek kéne lennie a bűnténnyel? Tehát értelmesebb lenne azt felvetni, hogy aki megerőszakolt valakit azt szintén erőszakolják meg.

2021. jún. 26. 15:10
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Mármint a bűntettnek egyenértékűnek kéne lennie a büntetéssel*
2021. jún. 26. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

3#

Ha valaki megerőszakol valakit, teljesen és tökéletesen tisztában van annak lelki folyamatával, lehetséges az is, hogy élvezi és nem csak azt az 5-10 perces aktust.

Szóval elég butaság azt gondolni, hogy jó büntetés lehetne fordított esetben ugyan azt tenni.

Ez szimpla logika a részemről, mint érintettől.

2021. jún. 26. 15:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

#5: Nagyon merész tőled azt gondolni, hogy egy erőszakoló tisztában van azzal, amit okoz. A legtöbb embert, de főleg egy erőszakolót csakis a saját élvezete érdekli, nem fog leállni azon gondolkodni, hogy milyen lelki folyamatokat okoz ezzel.

És nem hinném, hogy fordított esetben élvezné, ha benne landolna a rudi.

Ha valaki megöl valakit, az élvezné, ha őt ölnék meg? Egyáltalán nem butaság azt gondolni, hogy ugyanazt kapja amit adott.

2021. jún. 26. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

És ki végezné el?

Szerintem a legjobb megoldás az lenne beküldeni az ilyet egy ringbe, ahol egy profi küzdősportoló nővel szemben kellene megküzdenie. Tőle már nem hinném, hogy állna a f*a, ha az alaposan beletaposna mezítláb.

2021. jún. 26. 15:32
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Halállal büntetném. Ahogy az ilyen és hasonló horderejű ügyekben a hamistanuzást is.
2021. jún. 26. 15:36
 8/16 anonim ***** válasza:
19%

Ha rajtam múlna a nemi erőszak büntetése akkor a hamisan vádló nő ugyanazt a büntetést kapná mint az erőszakot elkövető férfi.

Egy nő bemegy a boltba és húszezressel fizet.

- Hölgyem ez a bankjegy hamis.

- Akkor engem az előbb megerőszakoltak.

2021. jún. 26. 15:46
 9/16 anonim válasza:
88%
Nem tudom, hogy méltányos lenne-e, de egyrészt ez nem előzné meg a további erőszakos elkövetéseket, mivel már több tanulmány is vizsgálta, hogy a nemi erőszaknál az erőszakon és a hatalomgyakorláson van a hangsúly, nem a szexuális vágyon (ezért is ostobaság az áldozathibáztató érvek nagyrésze, mint pl.: "miért úgy öltözött, mint egy ribi? stb.". Vagyis ugyanúgy folytatná a ténykedését, csak mondjuk az ujját használná, vagy csak fogdosná, kés alkalmazna stb. Nem lenne kevésbé traumatikus élmény. Másrészt hogy fogod majd kiengesztelni azokat a férfiakat, akiket tévesen ítéltek el? (Nem egy ilyen van.) A golyóit nem fogod tudni nekik visszaadni. Én nem szívesen élnék egy ilyen rendszerben, és a halálbüntetést is többek között emiatt nem támogatja a legtöbb ember (már azok közül, akik ellenzik). Harmadrészt mit tennél ez esetben a női erőszaktevőkkel? Mert ilyen is van. Mondjuk azokkal, akik kisfiúkat molesztáltak vagy ujjaztak meg. Eltávolítod a csiklójukat? Ha azonos bűncselekmények elkövetőinél különbség lenne a büntetés mértékében a nemük miatt, az már nem lenne igazságos.
2021. jún. 26. 16:08
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Én bezárnam őket pár napra egy tucat kiéhezett meleg közé.
2021. jún. 26. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!