Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méltányos lenne e kasztráltatni a férfiakat akik erőszakot követnek el nőkön, milyen hátrányai, milyen előnyei lennének?
Törvényileg nem, egyénileg meg mindenki magának dönti el, hogy mi az igazságos, persze ez nem azt jelenti, hogy meg is teheti/meg kell tennie.
De nem gondolod, hogy a bűntettnek egyenértékűnek kéne lennie a bűnténnyel? Tehát értelmesebb lenne azt felvetni, hogy aki megerőszakolt valakit azt szintén erőszakolják meg.
3#
Ha valaki megerőszakol valakit, teljesen és tökéletesen tisztában van annak lelki folyamatával, lehetséges az is, hogy élvezi és nem csak azt az 5-10 perces aktust.
Szóval elég butaság azt gondolni, hogy jó büntetés lehetne fordított esetben ugyan azt tenni.
Ez szimpla logika a részemről, mint érintettől.
#5: Nagyon merész tőled azt gondolni, hogy egy erőszakoló tisztában van azzal, amit okoz. A legtöbb embert, de főleg egy erőszakolót csakis a saját élvezete érdekli, nem fog leállni azon gondolkodni, hogy milyen lelki folyamatokat okoz ezzel.
És nem hinném, hogy fordított esetben élvezné, ha benne landolna a rudi.
Ha valaki megöl valakit, az élvezné, ha őt ölnék meg? Egyáltalán nem butaság azt gondolni, hogy ugyanazt kapja amit adott.
És ki végezné el?
Szerintem a legjobb megoldás az lenne beküldeni az ilyet egy ringbe, ahol egy profi küzdősportoló nővel szemben kellene megküzdenie. Tőle már nem hinném, hogy állna a f*a, ha az alaposan beletaposna mezítláb.
Ha rajtam múlna a nemi erőszak büntetése akkor a hamisan vádló nő ugyanazt a büntetést kapná mint az erőszakot elkövető férfi.
Egy nő bemegy a boltba és húszezressel fizet.
- Hölgyem ez a bankjegy hamis.
- Akkor engem az előbb megerőszakoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!