Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek, hogy néhány lányt hallottam a westendben arról beszélgetni, hogy a gyenge félénk gyáva pasikat kasztráltatni kellene?
azért értsd meg, hogy nem szeretik a lányok a félénk pasikat. mert ugye minden lány (legalábbis nagyon sokról tudok) azt hallja otthonról vagy innen onnan, hogy a pasinak kell kezdeményeznie. de akkor kérdezem, hogy mit csináljunk ha a pasi félénk, én meg nem kezdeményezhetek?
17L
Igényel szóhasználatuk van, nem lehetnek hülyék. Én amúgy csak a spermavezetéküket köttetném el, hogy ne tudjanak szaporodni, de azért az orgazmus élménye meglegyen szegényeknek. xD
Amúgy nekem nincs bajom velük, ha csak el nem kezdenek nyafogni. A félénkek amúgy sem tudnának szaporodni, a nők elkerülik őket!:D
Nem kell őket kasztráltatni, mert amelyik nem megy spermadonornak, nem szaporodik tovább.
O. Nagy Gábor Magyar Szólások és Közmondások
című könyvéből idézve:
"Mindig az erősebb kutya b@szik"
Abban pedig egyet értek velük, hogy aki nem kezdeményez, nem érdemel nőt.
Főleg, hogy egy idő után sokan közülük nőgyűlölő lesz, mint a harmadik válaszoló is.
Ezek a kis plázacicák akarják osztani az észt? A tojáshéj még ott van,de máris ítélkezni akarnak másokról? Na és mi alapján döntik el?
Jól tennék,ha kisebbre állítanák az arcszerkezetüket,és inkább szépen csendben elhúznának a sunyiba...de ez az,hogy úgysem teszik. Egy biztos: a világot nem ők fogják megváltani,ahogy hiszik magukról,legfeljebb tovább rontani. Iq harcosok....
Úristen :D Párom is félénk volt, nehéz volt összeszednie magát, hogy lépjen.. de végül rászánta magát, mert szeretett (és szeret), és egy ritka rendes ember, hűségesebb, normálisabb mint a "minden csajra rámászok" szépfiúk nagyrésze :D
Szóval beszéljenek amit akarnak... Majd ők sírnak, hogy kidobta őket 2 hét meg egy dugás után xy selyemfiú, én meg jó sokáig boldog leszek az általuk selejtnek nyilvánított barátommal. :D
Az ilyenek gyökerek.
Hülyeséget beszélnek! Ez nem genetika hanem környezet neveltetés és az útmutatás hiánya miatt van!
Lehet h arra gondoltak h az ilyeneknek nem lenne szabad gyereket nevelniük és tönkre tenni a gyereket is, és lehet hogy igazuk is van, bár a véleményük kicsit radikális!
29F
mit vársz a nőktől, ezk már csak ilyenek.
Engem csak az idegesít, hogy ha felszednek egy agresszív férfit, aki agyon veri őket, akkor meg sipákolni tudnak csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!